Bitcoin-prisen vender opad med negativ rente fra den europæiske bank | Danish.Lamareschale.org

Bitcoin-prisen vender opad med negativ rente fra den europæiske bank

Bitcoin-prisen vender opad med negativ rente fra den europæiske bank

Om morgenen juni 5ª, 2014 Den Europæiske Centralbank offentliggjorde et radikalt nyt forsøg på at stimulere økonomien i sine 18 medlemslande; Banken vil snart lavere renter under 0% og opkræve et -0,1% rente på reserverne af bankens medlemslande, der afholdes i centralbanken. Samtidig af Den Europæiske Centralbanks meddelelse, at prisen på Bitcoinsaw en stigning på 2%, hvilket sandsynligvis opstået som et resultat af denne meddelelse. Billedet nedenfor er en grafisk fremstilling af Bitcoin pris hoppe umiddelbart efter Den Europæiske Centralbanks udmelding.

Hvad betyder en negativ rente Mean?

Normalt renten er den procent af afkastet en indskyder får om året på hans eller hendes kontantbeholdning, at han eller hun holder i bankerne. For eksempel, hvis personen A indskud $ 100 ind i en bank med en rente 100%, at personen vil modtage en $ 100 afkast på hans eller hendes indskud i slutningen af ​​året. Jo længere banken sænker renten, jo mindre penge protektor gør på hans eller hendes indskud. Hvis renten sænkes til 50%, vil personen En kun modtage en $ 50. Da banken løbende sænker renten, vil mæcener bliver mere og mere tilbøjelige til at trække deres penge og bruge dem i stedet for at gemme det.

Anvendelsen af ​​denne grundlæggende belysning af renterne til det centrale bank pengepolitik, kan vi se, at centralbankerne vil sænke deres renter i et forsøg på at stimulere udstedelse af lån. Hvis en person er mere tilbøjelige til at fjerne hans eller hendes indskud fra en bank, når renten er sænket, så følger det, at bankerne vil fjerne deres reserver afholdt i deres centrale bankboks i stedet hamstre dem, når centralbanken sænker renten. Men da en bank er ikke en individuel, og kan faktisk ikke bruge sine indskud, vil den forsøge at opnå en fortjeneste på deres reserver ved udlåner dem ud. Disse øgede lån udstedelser er, hvad centralbankerne håber at opnå ved at sænke renten. Hvis de kan afskrække bankerne fra at akkumulere interesse ved hamstring og tilskynde dem til at drage fordel af den interesse, de opkræver på lån, så det er lykkedes at stimulere forbrug. Hvorfor er forbruget stimulation så vigtigt at disse centralbanker? De holde sig til den fejlagtige underforbrug teori, hvori det hedder, at konjunkturcykler kommer som følge af et fald i udgifterne og en stigning i besparelse. På grund af denne tro, har centralbankerne indledt destruktive pengepolitik, der har oprettet de globale markeder på katastrofe.

Lagring skaber ikke konjunkturcykler, trods lærdomme keynesianske evangelium. Lagring er en forudsætning for investering, som er, hvordan en økonomi skrider frem, og hvordan levestandarden for den almindelige befolkning stiger. Hastigheden for besparelse er bestemt af de tidspræferencer af enkeltpersoner; hvis tiden præferencer er høj, vil individer vælger at tilbringe deres midler på forbrugsgoder snarere end at redde dem. Hvis tiden præferencer er lav, vil enkeltpersoner vælge at gemme deres penge i en bank for at tjene renter på pengemarkedet, eller de vil investere deres midler direkte for at tjene interesse i produktionen økonomiens struktur. Lagring vil ikke vare evigt, det kan simpelthen ikke på grund af det menneskelige behov for grundlæggende forbrug. Lagring blot signalerer et skift i forbrugernes krav og en deraf følgende omfordeling af kapital. Lagring bør ikke blive afskrækket af centralbanker; men ak, centralbankerne i verden foragter den handling opsparing og til alt i deres magt for at tilskynde enkeltpersoner til at bruge, til at forbruge.

Så nu, at vi har en grundlæggende forståelse af formålet med renter, kan vi nu stille spørgsmålet: Hvad sker der når centralbankerne lavere renter i negativer? For det første kan vi konkludere, at politikken med 0% rente har slået fejl, og bankerne har ikke været at udstede så meget kredit som centralbanken ønsker. Vi ved det, fordi centralbanken er flyttet fra en politik om at give noget overskud til medlems banker for at holde indskud til rent faktisk at opkræve medlemslandene banker for at holde indskud. Når en centralbank tager renten i negativer, medlemsbanker nødt til at betale for at holde penge i deres centrale bankkonto i stedet for at få betalt for at holde reserver i centralbanken. En negativ rente vil hovedsageligt tvinge bankerne til at øge kredit udstedelser for at fortsætte med at gøre fortjeneste. Bankerne vil låne ud så meget af deres reserver, da de er juridisk tilladt at.

Stigningen i kredit udstedelser betyder dog, at flere og flere af de penge, der tilhører protektorer for bankerne vil blive tilgængelig for tilbagetrækning. Dette gør en bank køre langt mere sandsynligt og øger risikoen for massive bankkrak, som ville resultere i et økonomisk kollaps. Sådan en fed politik, der kommer fra Den Europæiske Centralbank er en yderligere indikation af deres desperation. Økonomien i Den Europæiske Union er i ruiner, og centralbanken er travlt med at bringe helbredelse. De vil ikke blive en succes, selv om, fordi de ikke forstår, at deres politik er, hvad der forårsagede denne katastrofe, og de opsiger alle, der sætter spørgsmålstegn deres evner som en anti-government radikal.

Den negative rente og en Spike i Bitcoin Priser

Som nævnt ovenfor, at prisen på Bitcoin steg med 2% umiddelbart efter Den Europæiske Centralbanks meddelelse om gennemførelsen af ​​negative renter. Dette spring i prisen på Bitcoin er var sandsynligvis en direkte reaktion på meddelelsen. Enkeltpersoner er klar over, at de vil miste deres fiat penge på grund af denne nye centralbankens politik og er på udkig efter alternativer til euroen. Tilsyneladende har Bitcoin vist sig som den mest bæredygtige alternativ til fiat valuta. Karakteren af ​​den blockchain teknologi alene er nok til at tilskynde enkeltpersoner til at handle i deres fiat til Bitcoins. Så det er ikke overraskende, at folk vil begynde at opgive fiat og købe Bitcoin efter annonceringen Europæiske Centralbank plus en kontinuerlig strøm af gode nyheder i Bitcoin samfund, såsom en masse virksomheder nu acceptere Bitcoin, Xapo annoncering af en Bitcoin betalingskort, og den massive potentialof Bitcoin generelt.

Nu kan en 2% bump i prisen på Bitcoin synes ubetydelig i betragtning af den kendsgerning, at Bitcoin samfund er vant til at se meget mere væsentlige forskydninger i prisen på Bitcoin på en regelmæssig basis. Men denne 2% bump er blot begyndelsen på noget, der potentielt kan være en storstilet stigning i accepten af ​​Bitcoin i hele Eurozonen. Denne stigning i prisen på 2% betyder en mainstream anerkendelse af Bitcoin eksistens. Derudover det faktum, at nok mennesker købte Bitcoin umiddelbart efter denne meddelelse fra Den Europæiske Centralbank tyder på, at nogle europæere allerede er ved at forberede for konsekvenserne af denne radikale nye Europæiske Bank politik og at mange kunne følge.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcon er Geld Ønsker Bitcoin at være penge

Post Bitcoin

Bitcoin accepteret: eBay til at integrere Bitcoin med Paypal!

Post Bitcoin

Bitcoin Gebyrer Forklaret - Er Bitcoin Transaction faktisk fri?

Post Bitcoin

8. april 2015

Post Bitcoin

Google Adsense Alternativer til Post Bitcoin Vandhane Apocalypse

Post Bitcoin

Fleksibel Bitcoin Supply vil ikke stabilisere Bitcoin Price

Post Bitcoin

Sådan accepterer du Bitcoin Donations på din blog

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: Bitmains P2pool Development, KnCMiners Arctic Cycle Cloud Mining og meget mere

Post Bitcoin

Bitcoin Priser på stigningen Følgende turbulente måned!

Post Bitcoin

Bitcoin pengeautomater i nærheden af mig - et komplet kort over Bitcoin ATMS

Post Bitcoin

Bitcoin: Fransk økonom forudser dag for regning - Irish Times

Post Bitcoin

Ashley Madison lækker: Hvad skal man gøre, når man står over for Bitcoin-udpressning