Secure My Bitcoin Wallet: Bitcoin Security Tips | Danish.Lamareschale.org

Secure My Bitcoin Wallet: Bitcoin Security Tips

Secure My Bitcoin Wallet: Bitcoin Security Tips

Med de seneste højtprofilerede kompromiser og hacks i Bitcoin økosystem, er Bitcoin walletsecurity blevet et spørgsmål af allerstørste betydning. Vi er nødt til at sørge for, at vores pengepung ikke er back-doored, og er ikke sårbare over for hackere.

Ud over dette, de fleste af jer ved, at når Bitcoins sendes, de kan ikke hentes. Dette gør forståelsen Bitcoin sikkerhed en høj prioritet. Da Bitcoin networkallows for en person at være i det mindste noget anonym, hackere synes at føle sig sikrere, og dermed er der flere og flere hackere ty til stjæle Bitcoins.

5 trin til at sikre din Bitcoin Wallet

Her er et par enkle tips, som du kan gennemføre for at gøre din Bitcoinwallet sikker, og forbedre dine Bitcoin sikkerheds vaner:

Krypter dit Bitcoin Wallet

Kryptering din tegnebog er meget nyttigt. I Bitcoin kerne klient, navigere til indstillingerne og klik derefter på kryptere tegnebog. Indtast din adgangskode, og sørg for at det er meget stærk. Her er et par tips til at hjælpe dig komme med en sikker adgangskode:

  • Brug en password generator, vil denne proces være helt tilfældig og dine Bitcoins vil ikke blive offer for brute force forsøg.
  • Må ikke indeholde nogen personlige detaljer i password; for eksempel din fødselsdato, navn mv
  • Prøv at lave adgangskoden en blanding af store bogstaver, små bogstaver, tal og symboler.
  • Prøv at gøre adgangskoden så længe som muligt.
  • Lav et par fysiske kopier af din Bitcoin tegnebog adgangskode, og læg dem på sikre steder. For eksempel, skriver det ned, og skjule det et sted, at det vil være sikker, vil du huske det, men andre ville ikke se. Du kan også bruge en computer, der ikke er forbundet til internettet for at oprette en tekstfil med din adgangskode, så kryptere at tekstfil med en anden adgangskode, som du kan huske lettere, og gemme den på et flashdrev / brænde den til en cd eller dvd.

For en ekstra Bitcoin Sikkerhed, Vælg en Multi Signatur Bitcoin Wallet

Dette kan vise sig at være meget nyttigt for virksomheder med ledelse fordelt mellem forskellige mennesker. Selv hvis en hacker får adgang til tegnebogen, er det stadig ikke muligt at stjæle Bitcoins. I enkle vendinger, en multi signatur wallethas en fast sortjord af nøgler, siger ”m”, og det kræver ”n” antal nøgler, der skal underskrives for en tilbagetrækning, der skal udføres. Dette er også kendt som ”m” på ”n” signering. Denne måde, du oprette en anden forhindring for hackeren at overvinde, og dermed øge sikkerhedsniveauet for din tegnebog.

Backup din Bitcoin Wallet Jævnligt

Dette er must uanset hvad der sker. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, bør du også prøve at sprede dine sikkerhedskopier på tværs af forskellige lokationer. Ved hjælp af en sikker hvælving er også anbefales. Fastholdelse sikkerhedskopier online kan ikke anbefales, da de er tilbøjelige til forskellige trusler. Hvis du vælger at gemme dem online, så prøv at bruge en online tegnebog, der giver multi-sigwallets, og ordentligt krypterer tegnebøger.

For Maximum Bitcoin Sikkerhed, Brug en offline tegnebog eller en Bitcoin Cold Storage Wallet

Nogle af jer må bruge Bitcoins en masse, hvilket betyder, at du sandsynligvis til at foretage transaktioner på daglig basis. Hvis du håndtere et stort volumen af ​​Bitcoins, så Bitcoin sikkerhed er endnu vigtigere for dig, og det anbefales, at du bør gøre mindst to separate tegnebøger. En tegnebog vil blive brugt til at udføre dine daglige transaktioner og den anden tegnebog vil være en offline tegnebog som skal bruges som en kold opbevaring tegnebog, eller opsparing tegnebog, så dine penge er sikre mod onlinetrusler. Du kan oprette en sikker offline tegnebog ved at følge thistutorial fra Best Bitcoin tegnebog.

Prøv en Bitcoin Paper Wallet

Papir tegnebøger er den mest omkostningseffektive og let, måder at lagre Bitcoins. Ved at bruge papir tegnebøger, du er sikker fra den stadigt stigende hyppighed af malware, vira og keyloggers og dermed din Bitcoin tegnebog er sikkert fra dem. Desuden gør ikke det tage lang tid at skabe et papir tegnebog. Du kan lave en Bitcoin papir tegnebog gennem bitaddress.orgwhich er meget hurtig, enkel og sikker. For ekstra sikkerhed, kan du endda downloade kildekoden fra deres github, der er noteret på hjemmesiden, så kompilere det på en computer, der ikke er forbundet til internettet, og bruge det til at oprette dit papir tegnebog.

Samlet set med disse fiks lille tips, vil du være langt mindre sårbar mod hackere og malware.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Armory Technologies frigiver en opdateret version af sin Bitcoin tegnebog efter at have sikret investeringer på $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Bitcoin betalinger til Newegg.ca, Apriva Partners med GoCoin og meget mere

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 31. august-6 september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Liste over nuværende Bitcoin Scams og svindlere

Post Bitcoin

Hvordan Bitcoin kan accelerere eller begrænse Fiat Inflation

Post Bitcoin

Study: Silk Road var en Paradigm Shift i Drug Trade

Post Bitcoin

Bitcoin Price søger stadig efter nyt gulv efter EBA rapport

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics: Clarifying og Revising Arguments

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin Positive, men risikabelt for regeringerne

Post Bitcoin

BetChain bliver det førende Bitcoin casino i flersproget support

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: Time Inc. accepterer Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales og meget mere

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: Canabis Road Hacked, Korbit hæver $ 3M, Bitcoin Spending PAC og meget mere