Korrekt Bitcoin Price Analysis Del 1: Metodologi | Danish.Lamareschale.org

Korrekt Bitcoin Price Analysis Del 1: Metodologi

Korrekt Bitcoin Price Analysis Del 1: Metodologi

Denne artikel er en fortsættelse af den tidligere artikel, Hvordan kan man foretage Korrekt Bitcoin Pris Analyse: Introduktion.

Bitcoin pris analyse er en voksende praksis i Bitcoincommunity. Det er processen med at analysere ændringer i Bitcoin markeder, bestemme, hvad der forårsagede disse prisændringer, og det indebærer normalt gør forudsigelser om fremtidige bevægelser i Bitcoin pris. Mange forfattere for de forskellige krypto-valuta nyheder hjemmesider er nu i gang med pris analyser og bruger deres resultater til at give råd om, hvordan investorerne skal bruge deres penge, rådgive dem om, hvorvidt de skal købe eller sælge.

Men de fleste af mennesker, der gør Bitcoin prisanalyse overholde flawedmethodologies, rodfæstet i positivismen og latent keynesianisme, der giver resultater, der er næsten aldrig præcis. Disse vildledende metoder fører til vilde forudsigelser om fremtiden for Bitcoin pris, med analytikere om, enten radikale stigninger eller fald i pris. De eneste gange disse analyser er korrekte, er, når folk skriver dem få heldige; selv en brudt ur er ret to gange om dagen.

Denne artikel er den første del i en 3 del serier, der er dedikeret til at undervise alle, der er interesseret, hvordan man fører en ordentlig Bitcoin pris analyse. Denne første del er centreret omkring ansætte de rigtige økonomiske metode, når du nærmer pris analyse. Vi vil se på betydningen af ​​de østrigske metodologi-praxeologi-og hvorfor positivistiske doktriner systematisk i deres forsøg på at fortolke økonomiske begivenheder korrekt. Det er vigtigt, at en person, der ønsker at formulere præcise analyser anvender sund økonomisk teori. Bevægelser i Bitcoin pris bør behandles som genstande af menneskelig handling, med en konkret årsagssammenhæng til handler individer. De bør ikke behandles som aggregater og umotiverede genstande blindt reagerer på stimuli.

Praxeologi sted i det videnskabelige samfund

Den østrigske skole i økonomi begynder at formulere den generelle økonomiske teori med handlingen aksiom, så bygger teorien udad fra dette udgangspunkt. Handlingen aksiom hedder, at alle mennesker anvender målrettet indsats for at fjerne følte uro. Derfor er fundamentet for hele den økonomiske teori, der består af handlinger den enkelte. Denne metode til økonomisk analyse, som undersøger situationer fra perspektivet af handler enkeltpersoner, kaldes praxeologi.

Praxeologi er en deduktiv videnskab, og derfor har modtaget den hårdeste kritik fra naturvidenskaberne, som nødvendigvis empirist. Denne kritik kommer fra en tro på, at alle videnskabelige undersøgelser skal gennemføres empirisk for at producere information, der er til nogen nytte. Men det er umuligt at anvende principperne for empirisme til alle aspekter af videnskab. Det er også forkert at sige, at enhver undersøgelse, der ikke overholder disse principper er uvidenskabelig. At studere menneskelig handling er faktisk videnskabeligt, da det indebærer at skabe og afprøve hypoteser og debattere på teoretiske begreber. Økonomi, selv når studeret praxeologically, er faktisk meget videnskabelig. I virkeligheden, økonomer, der udfører forskning ved hjælp af en praxeological tilgang producerer ofte langt mere nyttig information end de positivistiske økonomer, der bygger deres studier omkring matematiske modeller og en antagelse af en jævnt roterende økonomi. Dette skyldes, at mennesker ikke er statiske objekter, der reagerer meningsløst på stimuli. Vi har heller ikke reagerer på samme måde på de samme stimuli på forskellige tidspunkter. Mennesker ansætte meningsfuld handling og er underlagt reglerne for logik. Derfor, for at forstå konsekvenserne af individuelle handlinger, og hvordan de kan producere en hel økonomi, skal den videnskabelige studie af menneskelig handling bruge reglerne for logik.

Den metode, der anvendes i en undersøgelse skal være relevante for det objekt, der observeres. Dette faktum er grunden til videnskab i almindelighed ikke kan udelukkes ved en fremherskende doktrin, der har utvetydigt blevet positivisme, eller empirisme. Både positivisme og deduktiv logik har deres plads i de forskellige områder af videnskaben. Afhængigt af, hvad der bliver undersøgt, kan man vise sig at være mere nyttigt end den anden.

Naturvidenskab skal undersøges ved hjælp af principperne om positivisme, fordi de objekter blive undersøgt af naturvidenskaberne er statiske, de har ingen bevidst så vidt vi ved. Disse formål reagerer på samme stimulus på samme måde uanset hvornår stimulus introduceres. Denne type staticity måles bedst ved at overholde fremgangsmåderne ifølge empirisk undersøgelse.

På den anden side må samfundsvidenskab bruge deduktive logik, som de beskæftiger sig med mennesker, der er bundet til de logiske regler i sagens natur. Hvis et menneske har en eksplicit mål, at han eller hun ønsker at mødes, så at de enkelte skal vælge en fremgangsmåde fra et bestemt sæt betyder det, han eller hun mener vil føre til realisering af dette mål. Der er i øjeblikket ingen måde at kvantificere sådanne oplysninger; en persons ender og hans eller hendes valgte midler ikke kan passe ind i en algebraisk ligning eller nogle økonometrisk model. Menneskelig handling skal analyseres ved hjælp af logik til at bestemme udfaldet af de anvendte midler i forudseende handling. Vi må sige, at: hvis A og derefter B; A derfor B. Det er den eneste måde at præcist bedømme levedygtighed et udvalgt midler til at nå frem til en bestemt ende. At sige, at 2 + 2 = B fluer i lyset af al rationalitet og videnskabelig selv. Men det er netop, hvad de positivistiske økonomer gør!

Positivisternes, keynesianerne og Neo-keynesianere, fjerne det menneskelige element fra deres analyser af økonomisk aktivitet. Alt er gjort gennem empirisk undersøgelse af bevægelsen af ​​penge og fordelingen af ​​kapital. Antages Alle data at forekomme autonomt i en jævnt roterende økonomi. Når en sådan antagelse er lavet, så selvfølgelig kan vi anvende de positivistiske økonomiske modeller og komme op med data, der er relevant i den jævnt roterende økonomi. Men ikke sådan tilstand af perfekt balance har nogensinde, og sandsynligvis vil aldrig, eksistere i den virkelige verden. For i den virkelige verden er der ingen selvstændig cirkulation af penge og allokering af kapital. I den virkelige verden, er de ting udført af enkeltpersoner søger at fjerne en slags filt uro fra deres liv. Derfor vil enhver og al økonomisk aktivitet er af natur omfattet af reglerne for logik. Så for at fjerne det menneskelige element fra økonomi og observere kun de empiriske data inde i en antaget teoretisk konstruktion, der er umuligt i virkeligheden af ​​hensyn til ”videnskab” er dristigt uvidenskabeligt, da den ikke undersøge den sande katalysator for al økonomisk aktivitet: menneske handling. Og alligevel er de positivistiske økonomer har den frækhed at mærke praxeologi som uvidenskabelig, fordi det bruger logik til at analysere menneskelig handling, der nødvendigvis styret af logik!

Brug praxeologi i Bitcoin Pris Analyse

Undersøgelse ændringer i Bitcoin pris og forklare deres årsager er ikke anderledes end alle andre inden for den økonomiske analyse. Dette faktum betyder, at praxeologi gælder ikke mindre at Bitcoin pris analyse, end det gør at studere virkningerne af penge- eller finanspolitikken.

Alligevel er de fleste mennesker, der forsøger at gøre prisanalyse falde offer til læren om den økonomiske positivisme. De bruger statistiske modeller og trendindikatorer, der bruges af de almindelige økonomiske analytikere, der har lært de fejlagtige doktriner den neo-keynesianere. Disse mainstream økonomer er næsten aldrig korrekt i deres forudsigelser og prognoser, så det er ingen overraskelse, at de fleste Bitcoin pris analytikere gøre vilde forudsigelser om fremtidige pris baner, der sjældent, om nogensinde, går i opfyldelse.

Gennemførelse af analyse fra et positivistisk synspunkt åbner man op til alle de mangelfulde praksis, der er involveret i at bruge den forkerte metode til økonomisk analyse. Behandling af Bitcoin pris som en umotiveret resultat af naturlige processer, snarere end et resultat af menneskelig handling, og at tilskrive det egenskaber, der følger bestemte tendenser og mønstre fører kun til fejl og ukorrekte oplysninger. Men disse fejl og unøjagtigheder er, ikke umiddelbart mærkbar på overfladen, og kan endda synes faktisk være valide data. For eksempel, lad os antage, at Bitcoin pris altid skarpt har sprunget opad på næsten det nøjagtige tidspunkt, i løbet af sensommeren. Empiriske diagrammer og modeller kan vise denne forekomst, og vil tillægge den en karakteristisk for visse gentagelser; den Bitcoin prisen vil altid vende opad i sensommeren, fordi det altid har, lige siden Bitcoin fået en betydelig mængde af markedsaktivitet. De tilskriver Bitcoin en cyklisk karakter, der vil opstå igen uden svigt. Mens dette scenario er hypotetisk, er mange mennesker forventer en opadgående vending i priserne på grund af en forventet gentagelse af ”boble cyklus”, der angiveligt blev etableret i slutningen af ​​sidste sommer. Det fejlagtigt tildelte kendetegn er, hvad der fører folk i samfundet til at tale om en cyklus af Bitcoin pris ”bobler” og behandle det som om disse cykler ske så sikkert som solen står op og går ned. De fleste af Bitcoin pris analyse er bygget op omkring denne defekt antagelse. Folk lim øjnene for pris diagrammer, på udkig efter ligheder i form af denne måneds pris bane med de samme måned i forhold til året før. De plug forskellige figurer i ligninger og modeller, hvis resultater de bruger til at tegne tendens linjer og hævder, at disse linjer tegne fremtiden for Bitcoin pris uden tvivl. Og de altid ender med at blive grueligt galt.

Ville det ikke være mere nyttigt at behandle prisændringer som konsekvenserne af menneskelig handling snarere end umotiverede reaktioner på forskellige stimuli? Hvis vi kunne finde ud af, hvad begivenheder ske regelmæssigt i de sene sommermåneder, der forårsager den enkelte at ved flere Bitcoins, i stedet for bare stiltiende antager, at en stigning i priserne vil ske hver sommer, ville vi ikke have en bedre forståelse af, hvad der skete i verden når der tendens til sidst undlader at gentage sig selv? Lad os antage, at Bitcoin prisen har haft en skarp opadgående vending i de sene sommermåneder, fordi det er, når universitetsstuderende betale deres undervisning og købe deres skolebøger. En masse af de studerende modtager tilbagebetaling checks, fordi de ender med at tage ud en større studielån end de faktisk har brug for. Så de bruger, at ekstra penge til at købe nogle Bitcoin. Lad os nu antage, at, uanset af hvilken grund, den føderale finansielle bistandsprogram ender og de studerende ikke længere tage ud studielån med den føderale regering, hvilket betyder, at de ikke længere få tilbagebetaling kontrol. Det ville selvfølgelig betyde, at den årlige spring i priserne ville komme til en ende. Hvad ville positivisternes har at sige om det; hvad ville deres diagrammer og ligninger fortælle dem? De ville være nødt til helt revidere hele deres analyse processen, mens en person, der brugte den praxeological metode ville vide præcis, hvad der skete, og hvor Bitcoin prisen ville gå fra dette punkt fremad.

Behandling eventuelle økonomiske data, herunder Bitcoin pris, som en enhed alle på egen hånd, uafhængig af de valg af enkeltpersoner, vil kun føre til fejlagtige antagelser om økonomien generelt, unøjagtige data og forkerte forslag og forudsigelser for fremtiden. Den eneste måde at forstå det sande omfang af ændringer i Bitcoin prisen er at behandle dem som konsekvenserne af ændringer i de enkelte værdiansættelser og at opsøge årsagerne til disse ændringer. Denne praxeological metode til økonomisk analyse vil fremkalde en legitim forståelse af, hvorfor og hvordan prisændringer ske. Behandling af de økonomiske aktiviteter i Bitcoin samfund som udløbere af afgørelser truffet af enkeltpersoner er virkelig den eneste måde at male en virkelig præcis billede af, hvad der sker i vores verden.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Om Bitcoin Vandhaner

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Millionaires

Post Bitcoin

Bitcoin og overgangen til penge

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklaret: IJKerne af BTC

Post Bitcoin

OP-ED: Vi har brug for mere professionalisme i markedet for bitcoin-prisanalyser

Post Bitcoin

Sådan accepterer du Bitcoin Donations på din blog

Post Bitcoin

Bitcoins fremtid er lys: Prisfaldet og evolutionen

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin bringer praktiske løsninger til europæere og meget mere

Post Bitcoin

Analyse: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Fare for Fractional Reserve Banking

Post Bitcoin

Vi bør ikke forsøge at tilpasse Bitcoin til eksisterende juridiske strukturer

Post Bitcoin

Bitcoin officielt juridisk i Californien! Gov. Jerry Brown Signeret AB129!