Bitcoins daglige rapport: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin bringer praktiske løsninger til europæere og meget mere | Danish.Lamareschale.org

Bitcoins daglige rapport: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin bringer praktiske løsninger til europæere og meget mere

Bitcoins daglige rapport: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin bringer praktiske løsninger til europæere og meget mere

SpectroCoin har lanceret en ny Bitcoin købmand behandling løsning til det europæiske marked, tilføjer endnu en lodret til sin suite af produkter.

Den britiske og Litauen-baserede selskab tilbyder også en Bitcoin tegnebog og en Bitcoin mæglervirksomhed, serviceydelser CEO Vytautas Karalevičius mener vil placere SpectroCoin som en alt-i-en løsning kan sammenlignes med Coinbasein USA.

SpectroCoin ønsker at være en konkurrent til de Bitcoinpayment processorer, der er mere populære blandt de amerikanske kommercielle marked. Vytautas Karaleviči, SpectroCoin grundlægger påpeger hedder: "vi er mere søger at imødekomme de specifikke behov hos vores købmænd, der giver fuld støtte til dem", påpeger, at BitPay er "mere attraktiv for små kunder, der ikke har behov for fuld støtte." Desuden SpectroCoin giver også lokaliserede betalinger til næsten 30 Eropean lande ved hjælp af specifikke indenlandske bankkonti i hvert land. Endelig er der også en mulighed for de handlende bruger SpectroCoin til enten holde på deres Bitcoins i deres SpectroCoin, ellers udbetale ind fiat valuta.

Hal Finney, en velkendt kryptografi ekspert og den første person til at arbejde med Satoshi Nakamoto på den digitale valuta Bitcoin, døde torsdag i Scottsdale, Arizona. Han var 58.

Mr. Finney døde af komplikationer fra amyotrofisk lateral sklerose, eller Lou Gehrig sygdom. Han blev diagnosticeret i august 2009. Efter sigende han er at have sin krop kryokonserveret - hvor kroppen er frosne og opbevares på ubestemt tid - efter hans ønsker.

Hal Finney var den tidligste Bitcoin adoptanten; den mand, der modtog den første transaktion. Han var en cypherpunk, og bidrog til kryptografi på det er tidligt udviklingstrin. Han var mest kendt for sit arbejde med at udvikle PGP, skabe den første Genanvendelig Bevis for Work-system, og hans samarbejde med Bitcoin skaber, Satoshi Nakamoto.

Han kæmpede med ALS i årevis, og desværre den kamp endte den 28. August 2014.

Hal er en legende, og en inspiration for medlemmerne i hele kryptografi og cryptocurrency samfund, og videre. Han vil blive savnet. Vore tanker går til hans kone, Fran Finney, såvel som resten af ​​Mr. Finney familie.

Simon Fraser University (SFU) blev den første canadiske universitet til at acceptere Bitcoin i dag, bebuder det vil nu tage donationer i digital valuta.

Grundlagt i 1965, British Columbia-baserede universitet prale af mere end 35.000 studerende, og blev for nylig udnævnt som en af ​​de øverste globale universiteter under 150 år.

Universitetet har vist det er venlighed mod Bitcoin i fortiden. Mark McLaughlin, SFU administrerende direktør for hjælpefunktioner, foreslog den 20. August, at universitetet kunne bruge Bitcoin for det er spise tjenester og også omfatte Bitcoin pengeautomater i det boghandlere, fordi, "Det ville være om at skabe noget af et økosystem på vores campus. Det er én ting at acceptere Bitcoin... ", som han beskrev i hans egne ord. Donationer gives til universitetet vil blive brugt til en kommende co-op studenterprojekt. De studerende vil arbejde med Destiny Refleksion, en non-profit organisation, der yder støtte til dem, der led af menneskehandel.

En anden flyselskab slutter sig til Bitcoin båd (eller skal vi sige flyet?). Denne gang er det Air Lituanica, en lille flyselskab med base i Litauen, der betjente rutefly hele Europa.

Meddelelsen blev foretaget i denne uge via flyselskabets officielle Twitter-konto, bemærkes, at den digitale valuta (omtalt som ”bit-mønt” i tweet) kan bruges til billet køb på alle flyvninger.

Air Lituanica er et lille budget litauisk flyvning flyselskab med base i Vilnius. Det startede operationer i løbet af sommeren 2013, og har i øjeblikket regionale fly fra en række byer som Paris, Amsterdam, Vilnius, og Prag. Selvom Air Lituanica er en lille flyselskab, er det interessant, at de er åbne over for nye innovationer. De accepterer i øjeblikket Bitcoin betalinger direkte selvom deres hjemmeside. Dette skridt vil sandsynligvis hjælpe dem med at spare på forarbejdning gebyrer, og også tiltrække flere kunder til at bruge deres tjenester.

Frisk annoncerede i morges er nyheden om, at Atlanta, Georgia-baserede BitPay er blevet en Demandware LINK Technology Partner, som vil give Demandware kunder mulighed for at tilføje Bitcoin som en form for betaling.

Demandware er en NYSE-børsnoterede e-handel udbyder, der arbejder med store mærker som Converse, Godiva Chocolatier, Barneys New York, og Brooks Brothers.

Demandware blev grundlagt i 2004 og udvikler eCommerce software teknologi til online forhandlere over hele verden. Den nylige partnerskab vil give kunderne i Demandware muligheden for nemt og bekvemt, tilføje Bitcoin som en betalingsmulighed for deres ydelser. I deres egen meddelelse, BitPay nævnte også, også, at de udviklede et plugin til den populære eCommerce platform Spree. Som nævnt i meddelelsen, vil plugin gør det muligt for 45,000+ web købmænd, der bruger Spree for nemt at acceptere Bitcoin. Vi kan med sikkerhed konkludere, at Bitcoin vedtagelse rykket et skridt fremad i dag. 

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Sådan accepterer du Bitcoin Donations på din blog

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Brasilien siger, at det er for tidligt for Bitcoin Regulation, Charlie Shrem Dømt til 2 år i fængsel

Post Bitcoin

Antonopoulos Leaves Bitcoin Foundation Over Mgmt

Post Bitcoin

5 udfordringer i øjeblikket står over for bitcoin (ifølge Mike Hearn)

Post Bitcoin

BetChain bliver det førende Bitcoin casino i flersproget support

Post Bitcoin

Bitcoin: Fransk økonom forudser dag for regning - Irish Times

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklaret: EFGs af BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Price Analysis: Tim Draper vinder Silk Road Auction

Post Bitcoin

Coin Brief daglig rapport: Blockstream, Cozy Games, Bitcoin Regulation, og Florida Lawsuits

Post Bitcoin

Bedste Ethereum Mining Hardware (2018 Opdateret)

Post Bitcoin

7 Online Virksomheder I øjeblikket accepterer Bitcoin

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 31. august-6 september 2014