6 Nye Bitcoin-pengeautomater og hvor de finder dem | Danish.Lamareschale.org

6 Nye Bitcoin-pengeautomater og hvor de finder dem

6 Nye Bitcoin-pengeautomater og hvor de finder dem

Det har været mindre end syv måneder siden den første BitcoinATMlaunched i en lille café i Vancouver, og i den tid flere virksomheder har optrappet til at give flere maskiner til mønten-sultne masser. Der er nu snesevis af pengeautomater, der er oprettet rundt om i verden, der kan konvertere fiat til Bitcoin eller omvendt, med mere kommer snart. Lad os tage et kig på blot 6 steder, der modtager helt nye maskiner:

1. Hongkong, Kina

Mens spekulation og kontroverser fortsat komplicere Bitcoin officielle status i Kina, er iværksættere flytter fuld fart fremad med planer om at øge vedtagelse. Hongkong, en af ​​de tættest befolkede områder i verden, er nu hjemsted for HK Bitcoin ATM Store placeret inde i Chic Shopping Mall i Mong Kok distrikt.

Efter sin store åbning den 18. Maj, HK Bitcoin ATM Store er nu åben 24 timer og giver folk med en måde at købe digital valuta, lære om fiat inflation, og endda sende Bitcoin tips til en robot, der vil danse mod betaling.

2. Saskatoon, Canada

Amerikas nabo mod nord viser sig at være grobund for Bitcoin pengeautomater, og den største by i Saskatchewan provinsen har nu sin første maskine, der dispenserer den digitale valuta. Lanceret i begyndelsen af ​​maj med start firma Bitcoin Solutions, blev ATM fremstillet af Ottawa-baserede BitAccess og nu bor inde i kalorier Restaurant på Broadway Avenue.

Maskinen i Saskatoon er blot det seneste skridt i Bitcoin Solutions' ambitiøs plan for at bringe flere Bitcoin pengeautomater til byer over hele det vestlige Canada.

3. Brisbane, Australien

Den tredje mest folkerige by i delstaten Down Under er nu vært for en Bit2Bit fremstillede Bitcoin ATM. Maskinen er placeret i Roastery Cafe på Glenelg Street, og lancerede temmelig for nylig på maj 16. Det giver naturligvis tilbagetrækning og salg af Bitcoin, men hvad indstiller denne maskine fra hinanden er, at det også accepterer litecoin og dogecoin.

Roastery Cafe medejer Bruce Carrall, hvis butik også accepterer Bitcoin til kaffe, håber at gøre opmærksom på sin virksomhed fra lokale digitale valuta entusiaster. ”Der er en masse mennesker, der har ventet på dette,” sagde han. ”Der er Bitcoiniacs der har møder overalt hver uge, og disse grupper er i hastig vækst.”

4. Glasgow, Skotland

Teknologi detailhandler CeX for nylig begyndt at acceptere Bitcoin betalinger på sin online website, og nu er det en fysisk ATM oprettet inde i en af ​​sine mursten og mørtel steder. Beliggende i CeX butik på Sauchiehall Street i Glasgow, den Lamassu-producerede maskine i øjeblikket udstyret med en attraktiv 0% gebyr på transaktioner.

Butikken holdt en særlig salgsfremmende begivenhed fra den 13. Maj til den 15. I fejringen af ​​ATM lanceringen, hvor kun Bitcoin kunne bruges som betaling for CEX produkter. Selskabet siger, at det nye ATM er ”vende den skotske high street i en Bitcoin laboratorium.”

5. Ljubljana, Slovenien

Enhver, der går til at bo på Tresor Hostel i den slovenske hovedstad vil nu have en chance for at købe Bitcoin på denne ATM, som blev fremstillet og sat op ved lokal virksomhed Bitnik. Maskinen er fyldt op med 16 BTC, der sikrer masser af digital valuta for forbrugerne i den nærmeste fremtid.

Kun omkring 50 virksomheder accepterer i øjeblikket Bitcoin i Slovenien, men Bitnik håber at vende til fordel for cryptocurrency. Ifølge Bitnik direktør Peter Trcek, "Vores næste skridt er at overbevise sælgerne at Bitcoin er en god valuta.”

6. Johannesburg, Sydafrika

Den største by i Sydafrika vil blive oprettet med det første Bitcoin ATM på kontinentet i slutningen af ​​maj, takket være opstart ZABitcoinATM og producent Lamassu. Mens den præcise placering stadig er under udarbejdelse, forventes at maskinen skal placeres i en restaurant eller café. En ATM i Sydafrika vil sandsynligvis hjælpe Bitcoin gøre indhug med den store remittance markedet i det pågældende land.

ZABitcoinATM har også bebudet en anden maskine, der vil blive oprettet i Cape Town, Sydafrika i slutningen af ​​juni.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin kunne være her i 100 år, men det er mere sandsynligt, at helt falde sammen, siger nobelpristageren - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin underviser libertarians alt, hvad de ikke ved om økonomi - The Washington Post

Post Bitcoin

Hvordan er Bitcoin Start Up Scene i Afrika?

Post Bitcoin

Ashton Kutcher er den nyeste Bitcoin addict (og han investerer sine dollars!)

Post Bitcoin

Bitcoin: Fransk økonom forudser dag for regning - Irish Times

Post Bitcoin

10. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farvel til fraktionelle reserver

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklaret: ABCs af BTC

Post Bitcoin

8. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin Price søger stadig efter nyt gulv efter EBA rapport

Post Bitcoin

Hvad er en Bitcoin Private Key, hvordan man bruger det, hold det sikkert!

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics og Gavin Andressen