6 restauranter, der accepterer Bitcoin | Danish.Lamareschale.org

6 restauranter, der accepterer Bitcoin

6 restauranter, der accepterer Bitcoin

Bitcoinis at blive accepteret af et stigende antal små virksomheder, herunder restauranter, der vil forvandle dit digitale valuta til lækre retter. Her er en liste over 6 restauranter, der er begyndt at tage Bitcoin som betaling for mad.

1. Whiffies Fried Pies- Portland, OR - Accept Bitcoin Siden februar 2013

Denne mad lastbil, men ikke en traditionel restaurant, gør stegte hånd tærter fyldt med krydrede ingredienser som grillet bryst og kylling, eller sunde frugter som bær, æbler og ferskner. Whiffies begyndte at acceptere Bitcoin i februar 2013 og ejer Greg Abbott siger, at han er stødt på meget få problemer siden da. Faktisk er en af ​​hans foretrukne fordele ved at acceptere Bitcoin interagere med de mennesker, der bruger det. Abbott siger han nyder at møde "virkelig smarte mennesker, der er foran kurven."

2. Thelonious Havtaske - Cambridge, MA - Bitcoin Supporter Siden februar 2013

Servering større Boston-området med en unik tage på sushi og andre asiatiske specialiteter, Thelonious Havtaske blev den første restaurant i New England for at acceptere Bitcoin tilbage i februar 2013. En gruppe studerende fra MIT overbevist ejeren, Jamme Chantler, at der var en stort uudnyttet marked for Bitcoin entusiaster, der var på udkig efter fysiske lokationer at bruge deres penge på. "Vi følte, at hvis der er en gruppe af bare en håndfuld Bitcoiners ivrige efter at veksle deres digitale mønter til sushi og bacon pad thai," Chantler siger, "så vi er glade for at imødekomme dem!"

3. Cafe Berlin- Las Vegas, NV - tyske fødevarer for Bitcoins Siden maj 2013

Nogen trætte fra en lang nat af spil, med en pung fuld af Bitcoins og en trang til autentisk tysk mad, kunne gøre meget værre end Cafe Berlin. Denne lille restaurant i det sydlige Vegas serverer et udvalg af lækre måltider, herunder forskellige præparater af bratwurst og mange slags schnitzel. Efter begyndelsen accept af Bitcoin i maj 2013 har Cafe Berlin oplevet en lille stigning af kunder og kun én gang havde et problem med behandling af en Bitcoin transaktion.

4. Flyte World Dining og vin- Nashville, TN - Bitcoin for fine middage Siden november 2013

Fakturering sig selv som en "afslappet, men alligevel elegant bøde-spisning erfaring," Flyte til formål at være en af ​​de mest socialt bevidste restauranter i Tennessee ved hjælp af bæredygtige kilder af kød og lokalt dyrkede produkter når det er muligt. Dette åben holdning strækker sig til deres betalingssystem, som begyndte at acceptere Bitcoin i november 2013. Siden da har restauranten havde 23 kunder betaler med Bitcoin, og ifølge medejer Scott Sears, BTC brugere typisk bruger 15% mere end den gennemsnitlig kunde. Der var engang en teknisk problem, hvor Coinbase app ikke kunne forbinde til servere, men dette blev afhjulpet ved at bruge BitPay i stedet. Sears siger, at dette er et tegn på Bitcoin styrke: "Den slags fleksibilitet er ikke tilgængelig med kreditkort behandling"

5. FlameStone amerikansk Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin Accepteret Siden februar 2014

Beliggende i en lille by i udkanten af ​​Tampa, FlameStone bruger naturlige madlavning teknikker som opvarmning over en åben flamme og bruge en lavasten til at gøre guacamole. Restauranten begyndte at acceptere Bitcoin for deres gavekort i februar 2014, og siden da har oplevet en håndfuld kunder, der betaler med den digitale valuta. Ejer Nick Pappas siger, at pressedækningen har været masser af sjov, og han nyder "følelse velkommen og accepteret af en stadigt voksende Bitcoin følgende." Lokal Bitcoin gruppe Tampa Bay Bitcoineersare forventes også at begynde ugentlige meetups på FlameStone inden for de kommende uger.

6. Lamppost Pizza- Reno, NV - unikt indrettede italiensk for Bitcoin Siden april 2014

Hævder at være den første restaurant i Reno til at acceptere Bitcoin, Lamppost begyndte at tage den digitale valuta i april 2014 til gengæld for et stort udvalg af pizzaer, pasta og sandwich. Specielle tilbud omfatter Taco Pizza, Spicy Thai Chicken Pizza, og Chicago Dog Pizza. Ifølge ejeren Jay Watson, har de fleste af kunderne betaler med Bitcoin været fra lokale Meetups af Bitcoin-entusiaster, men den praksis har også ansporet samtaler med kunder, der er nysgerrig efter den digitale valuta og ønsker at lære mere.

Disse er blot en håndfuld restauranter, der tager Bitcoin, og flere vil sikkert dukke op i fremtiden. Der er næsten ingen ende på de mange forskellige velsmagende fødevarer, der kan købes med cryptocurrency.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 28. september 2014-4 oktober 2014

Post Bitcoin

Vi bør ikke forsøge at tilpasse Bitcoin til eksisterende juridiske strukturer

Post Bitcoin

Ashley Madison lækker: Hvad skal man gøre, når man står over for Bitcoin-udpressning

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Lawsky Outlines Revideret BitLicense, GAW lancerer Paycoin og meget mere

Post Bitcoin

Bitcoin kunne være her i 100 år, men det er mere sandsynligt, at helt falde sammen, siger nobelpristageren - CNBC

Post Bitcoin

Deflation Del 1: Den Deflationære Nature of Bitcoin Price

Post Bitcoin

Hvad er en 51% Attack - Forenklet Bitcoin Tutorial

Post Bitcoin

Antonopoulos Leaves Bitcoin Foundation Over Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin Domain Name BTC.com Solgt til 1 Million Dollars USD!

Post Bitcoin

Første sæt af Bitcoin pengeautomater i Los Angeles denne uge

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 14.-20. 2014, 2014

Post Bitcoin

Arbitragende Bitcoin - Hvordan nåede jeg en 12,12% ROI om 1 time