5 udfordringer i øjeblikket står over for bitcoin (ifølge Mike Hearn) | Danish.Lamareschale.org

5 udfordringer i øjeblikket står over for bitcoin (ifølge Mike Hearn)

5 udfordringer i øjeblikket står over for bitcoin (ifølge Mike Hearn)

Mike Hearn er en tidligere Google ingeniør, der nu arbejder på en bred vifte af Bitcoin-relaterede projekter, herunder Java gennemførelse af den protokol, der fungerer som et fundament for tegnebog applikationer. Han er en af ​​kun 10-15 mennesker, der håndterer skriver kernen Bitcoin kode, før det kan godkendes af minearbejdere på netværket, og hans mening om cryptocurrency økosystem er helt sikkert værd at høre.

De følgende citater er fra Hearn nylige præsentation på Bitcoin 2014 konferencen i Amsterdam, og de skitsere nogle af de største udfordringer, som i øjeblikket står den unge digitale valuta:

1. Overzealous Venture Capitalism

Der har været en bølge af hvad man kunne kalde Bitcoin 2,0 projekter på det seneste, der har modtaget store summer af penge og en masse af dem - der er egentlig ikke en hel masse at dem, føler jeg. Nogle af dem er slags sketchy.

Hearn angav ikke som nystartede han mener er "sketchy", men venture finansiering har helt sikkert optrappet i de seneste par måneder. For eksempel, Palo Alto-baserede Vaurum nylig sikret $ 4 millioner i frø penge for sin software, der vil lade de finansielle institutioner vært for deres egne Bitcoin udvekslinger.

2. Upålidelige tredjepart Opbevaring

Der er stadig masser af Bitcoin-brugere i verden, der - faktisk ikke Bitcoin brugere, er de? De deponere deres Bitcoins med en tredjepart, og hvad de får til gengæld er løfter, som de vil få det tilbage. Det er ikke virkelig, hvad Satoshi hensigt, da han byggede et system, der ikke skulle have nogen mellemmænd.

Det er den ældgamle debat, der har raset i Bitcoin samfund i årevis - lagring af mønter i en online tegnebog betyder overdragelse kontrol til en tredjepart, som ikke altid er troværdig. For at forhindre en anden Mt. Gox sker, Hearn opfordrer kraftigt Bitcoin-brugere til at styre deres egne private nøgler når det er muligt.

3. Volunteer-Based Infrastruktur

Dette er ikke bæredygtigt, ikke? Man kan ikke have en stor, verdensomspændende spænder finansielle infrastruktur, som holdes sammen af ​​tyggegummi og tape, og folk, der slags arbejde på det, når de har tid, fordi de har lyst til det.

Fordi Bitcoin er et open source-projekt, der ikke ejes af nogen bestemt person eller gruppe, betyder det ikke har en mekanisme til at kompensere de mennesker, der arbejder på sin kode. Hearn forestiller sig et nyt system, hvor brugerne betaler for avancerede funktioner og direkte støtte udviklerne.

4. Skalerbarhed

Skalering er gonna være enormt arbejde, forudsat det er en succes. I øjeblikket har vi ikke en skalering problem, fordi Bitcoin er ikke rigtig vokser, men hvis [skalerbarhed] får fast, er der nok blive et ton af arbejde. Det er ligesom de næste ti års arbejde.

Bitcoin hovedsagelig har en grænse på mængden af ​​transaktioner, der kan opstå i en bestemt tidsramme, for at forhindre den blockchain størrelse fra ude af kontrol. Netværket har aldrig ramt denne grænse før, men det vil ske med tiden, hvis Bitcoin bliver en mainstream form for betaling. Det er meget sigende, at Hearn mener, at det kunne tage ti år at fastsætte Bitcoin skalerbarhed problem.

5. Beskyttelse

En masse mennesker tror fejlagtigt Bitcoin er en krypteret system, men intet i Bitcoin er krypteret. Så hvad dette betyder, at hvis jeg arbejdede på NSA eller GCHQ, og de gav mig et team på fem personer, og de sagde 'arbejde med dette i seks måneder,' Jeg ville nok være i stand til at afanonymisere 70, 80 90 procent af Bitcoin systemet. Så jeg ville ikke forvente Bitcoin til at holde dig privat fra NSA.

Mens dette ikke er nødvendigvis et problem i Hearn sind - han sagde kun dette som svar på et publikum spørgsmål - det slår i hjertet af en grundlæggende svaghed i blockchain. Hver transaktion, der nogensinde er opstået er tilgængelig for offentlig kontrol og analyse. Det bør være meget forvirrende for privatliv fortalere, der givet de rette ressourcer, en fyr som Hearn kan binde den virkelige verden identiteter til det store flertal af Bitcoin brugere. Heldigvis projekter som DarkWallet genkende dette problem og forsøger at løse det.

For resten af ​​Mike Hearn er tankevækkende perspektiv på Bitcoin, tjek hans præsentation nedenfor:

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Coin Brief daglig rapport: Blockstream, Cozy Games, Bitcoin Regulation, og Florida Lawsuits

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin Positive, men risikabelt for regeringerne

Post Bitcoin

Den argentinske centralbank er bange for bitcoin

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin Wallet: Bitcoin Security Tips

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 24.-30. August 2014

Post Bitcoin

Hvordan Bitcoin kan accelerere eller begrænse Fiat Inflation

Post Bitcoin

Alibaba IPO Ansvarlig for Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Mike Hearns fyr kunne massivt forbedre Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Mining i 2015: ASICs, Cloud Mining, og Problemer

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklaret: ABCs af BTC

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: Time Inc. accepterer Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales og meget mere

Post Bitcoin

Bitcoin er voksende accept: 6 måder at bruge BTC