Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights | Danish.Lamareschale.org

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Samfundet har været i brand om nyheden om Butterfly Labs og FTC retssag mod kampberedt selskab og i morges Coin Fire har lært af flere detaljer før retsmødet sat til at finde sted i dag.

Josh Zerlan VP of Product Development har givet sit vidneudsagn i en aflejring udført med FTC og vi vil gerne tage et par minutter til at fremhæve et par vigtige elementer i det vidnesbyrd, at vores læsere måske vil finde interessant.

Coin Fire kommer til at arbejde i hele sagen for at få yderligere oplysninger og vil være udstationering nye poster som opnås yderligere information.

Josh Zerlan gav vidnesbyrd om, at han modtog et sæt af 10 Butterfly Lab singler fra virksomheden som en del af hans kompensationspakke.

Vi senere skulle lære i aflejring, at Mr. Zerlan personligt genereret omkring 15 BTC før han vendte tilbage hardwaren til virksomheden. Han gav ikke en grund til specifikt, hvorfor han var kommet tilbage hardwaren.

Han blev også lovet af selskabet en monark, men det er endnu ikke modtaget.

Mr. Zerlan brugte også en virksomhed kreditkort til at købe pistoler til sin egen beskyttelse efter at have modtaget trusler fra fællesskabet.

Efter gentagne benægtelser fra selskabet og Mr. Zerlan selv i fortiden på Butterfly Labs hjemmeside, det BFL hjemmeside og andre steder på internettet, at selskabet ikke mine på kunde anskaffet hardware, før du sender det ud, han gav nye vidnesbyrd indikerer, at de, udsagn var falske, og at selskabet var minedrift bruger hardware, der allerede var blevet købt af kunderne.

De følgende billeder er taget fra Butterfly Labs viser kundernes udstyr, der blev aktivt brugt til mine Bitcoins til direkte gavn for selskabet.

Elizabeth T. Han, en investigator med Federal Trade Commission gav også følgende erklæring om brugeren af ​​kundernes minearbejdere til minedrift internt.

Butterfly Labs også købt EMC Mining Pool og har undladt at fastsætte, at tegnebogen til FTC, og det er blevet bemærket senere i deposition.

Coin Fire er stærkt antyder nogen i øjeblikket minedrift på EMC bedes begynde at flytte dine minearbejdere, da det er sandsynligt, efter dagens retsmøde disse tegnebøger vil blive overtaget af modtageren på grundlag af senere oplysninger i deposition.

Chat udskrifter viser internt, at selskabet også var aktivt arbejder på at bedrage kunder og finde grunde til at annullere ordrer.

De viser også virksomhedens interne panik som andre virksomheder dukket op med bedre systemer og de efterfølgende debatter, hvis de skulle lyve om de fremskridt, de gør for at punktere nogle af de meddelelser.

Det fremgår også selskabet aktivt arbejdet på at bedrage Dwoalla med overførsler til personlige konti selv foreslår de hævder de var "kundekonti" i interne chatudskrifter at foretage overførsler øjeblikkelig og i strid med Dwoalla TOS.

Vi lærer også, at selskabet vidste, hvordan bag det var, og begyndte at debattere, hvad der ligger til at fortælle offentligheden til at styre skibsfart forventninger.

Virksomheden var også klar over, internt ville de ikke gøre shipping gange lovet, men fortsatte med at ligge offentligt.

Det ser nu er vi kun lige at ridse overfladen på hvad der mangler at være en endnu større historie. Mere information vil komme i den nærmeste fremtid.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics: Clarifying og Revising Arguments

Post Bitcoin

Alibaba IPO Ansvarlig for Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Europa-Kommissionen til at forfølge Bitcoin Regulation

Post Bitcoin

Bitcoin Value Del 2: Har penge endda brug for en brugsværdi?

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserverer ved 104%

Post Bitcoin

Bitcoins fremtid afhænger af dig

Post Bitcoin

Mt. Gox Bitcoin konkurs

Post Bitcoin

Er Bitcoin Mining det værd?

Post Bitcoin

Armory Technologies frigiver en opdateret version af sin Bitcoin tegnebog efter at have sikret investeringer på $ 600k

Post Bitcoin

Hvad er Bitcoin? En enkel (men grundig) forklaring

Post Bitcoin

Mike Hearns fyr kunne massivt forbedre Bitcoin

Post Bitcoin

Sådan accepterer du Bitcoin Donations på din blog