Om Bitcoin Vandhaner | Danish.Lamareschale.org

Om Bitcoin Vandhaner

Om Bitcoin Vandhaner

Da Coin Fire først kom i gang gjorde vi en masse anmeldelser af vandhaner, selv at lancere en hane Finderhere på sitet. Vi skrev selv en undersøgende pieceabout folkene bag Bitcoin vandhaner og hjalp uddanne andre om AdBlock technologywith vandhaner.

En masse mennesker kommer til at komme i gang i Bitcoin med et par Satoshi fra Bitcoin vandhaner og for mange de stadig har en plads.

Sagt vi har været at vurdere som et team, hvor vi bedst kan bruge vores tid og indsats, og har besluttet ikke længere gennemgang Bitcoin vandhaner på regelmæssig basis. Vi har stadig et par flere vandhaner vi er blevet bedt om at gennemgå og vi vil sandsynligvis få et par af disse sidste anmeldelser afsluttet, men de vil blive vist på en anden lokalitet. Vi er blevet mere og mere fokuseret på at levere nøjagtige og rettidige reportager og på grund af, at vi bare ikke har så meget tid til at fokusere på dem længere.

Vi ved, at mange af vores læsere fundet ud af om Coin Fire på grund af vores vandhane anmeldelser og vandhanen Finder er stadig en af ​​vores mest besøgte sider, så vi ikke kommer til at straks udfase dem, og vi ønsker ikke blot tanken om bedømmelser af vandhaner, der er uvildig til at gå til vejkanten enten.

For et par uger siden talte vi om at slutte sig sammen med Piece of Bit. Da vi sidst talte om dem, de har været på hårdt arbejde at tilføje nye bidragsydere, lancerer et nyt design på en ny kraftigere server og få en generel ansigtsløftning, og vi har forsøgt at hjælpe dem hvert skridt på vejen.

Stykke Bit er et site, hvor folk nye til cryptocurrencies kan gå og lære mere om dem og komme i gang med vandhane anmeldelser og meget mere. De har fået et cool koncept går i, at uanset hvem anmeldelser vandhanen også får at få del i indtægterne fra revisionen. Vi troede, det var en virkelig cool idé.

Så vi kommer til at donere alle vores vandhane anmeldelser til Piece of Bit løbet af de næste par uger, og et par medlemmer af vores medarbejdere, som stadig virkelig nyder at skrive om vandhaner (det er ligesom et spil til Brendon på dette tidspunkt) vil bidrage nye vurderinger af dem så godt.

Vi vil fortsætte vores fokus på at bringe nøjagtig nyhedsformidling og interviews her på Coin Fire og vil holde bidrage til Bitcoin økosystem med nyheder, anmeldelser og hjælpe vores fantastiske venner såsom Piece of Bit.

Tak for at læse Coin Fire!

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Opportunities: En kort vejledning

Post Bitcoin

Bitcoin Merchant Services og Money Service Virksomheder, Springing Up

Post Bitcoin

Hidtil uset: Bitcoin Mining Network overstiger 100 PH

Post Bitcoin

Analyse: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitcoin forklaret i 3:30 minutter

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farvel til fraktionelle reserver

Post Bitcoin

Hvorfor Bitcoin-eksperter ikke er bange for en 51% angreb

Post Bitcoin

Bitcoin på vej til $ 0,00 og mange vil miste alt, når boblen poper - advarer investor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Hvad er en Bitcoin Private Key, hvordan man bruger det, hold det sikkert!

Post Bitcoin

Billionær Richard Branson investerer i Bitcoin Payment Processor BitPay

Post Bitcoin

12 fantastiske Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Ashton Kutcher er den nyeste Bitcoin addict (og han investerer sine dollars!)