Sådan accepterer du Bitcoin Donations på din blog | Danish.Lamareschale.org

Sådan accepterer du Bitcoin Donations på din blog

Sådan accepterer du Bitcoin Donations på din blog

Accepter Bitcoin donationer

Har du for nylig hørt om et nyt system kaldet Bitcoin? Bitcoin kan defineres som en ny digital valuta, der er blevet indført på nettet. Den digitale valuta er en effektiv og sikker form for at foretage betalinger på nettet. Den open source-software er en sikker vej til at foretage betalinger. Det kan bruges på forskellige platforme for eksempel gambling hjemmeside, hvor Bitcoin er blevet en populær transaktion enhed. Hvordan til at acceptere Bitcoin donationsis et af spørgsmålene mange webmasters beder. Accept Bitcoin som donation er helt sikkert meget afgørende for webmastere nu mere end nogensinde, da flere mennesker er ved at skifte til online betalinger.

Accepter Bitcoin Donationer - Hvad er det?

En masse af teknisk dygtige individer har allerede skiftet til at bruge Bitcoin men hvad med dem, der er stadig nyt for ideen? En ny tendens, der har for nylig sprunget er med hensyn til Bitcoin donationer. Hvordan til at acceptere Bitcoin donationson nettet? Så mange spørgsmål og du er tilbage clueless så her er et par tips, der vil hjælpe dig med at gøre Bitcoin donationer. Denne innovative koncept for at acceptere penge med til at gøre hele verden betalinger hurtig, sikker og nem. Det består af peer-to-peer-teknologi uden at blive overvåget af en central myndighed eller banker. Hvis du håndterer et websted, hvor donationer kan accepteres derefter ved hjælp af Bitcoin, bliver relativt let processen.

Sådan Accepter Bitcoin Donationer?

Accepter Bitcoin donationsin form af Forenede stat dollar (USD), Euro eller enhver anden form for valuta på et standard valutakurs. I øjeblikket er der mere end 12 millioner Bitcoins i omløb, hvor de fleste af brugerne omfatter forretningsmænd. Større medier er allerede ved at undersøge den stigende popularitet af Bitcoin donationer. Ved hjælp af en række effektive værktøjer, der konverterer betalinger i Bitcoin valuta, alt hvad du har brug for er en Bitcoin forlængelse.

Bitcoin Donation Værktøj

1. Donationer af varierende mængder kan gøres ved hjælp af et billede link, der understøtter en Bitcoin link og en specifik donation. Den Bitcoin QR codeimage kan placeres på dit websted, der også giver brugerne mulighed for at placere donationer ved hjælp af deres smartphones. For at sikre Bitcoin donation er det vigtigt at opretholde et sikkert miljø.

Bemærk: Opret Bitcoin donation knap til dit websted / blog. Når du har tilmeldt dig, du vil give Bitcoin donation knapper og Bitcoin QR code billede for at føje til dit websted. Jeg vil anbefale at tilføje både for nemheds skyld. Donation knapper, Bitcoin adresse og QR kode billede til at se sådan ud:

Inde i at QR-koden er en Bitcoin adresse, der ser sådan ud: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz

2. For at acceptere Bitcoin donationer på sitet derefter en alternativ mulighed kan være i form af en donation tæller. Ved at placere en doneret hidtil'mærkat på dit websted som en del af en kampagne. Mærket kan angive en tidsramme og et fast beløb ved donation brugere ønsker at placere. Indkøbskurv plug-ins kan være det perfekte svar på dit spørgsmål så godt.

Bemærk: Brug blockexplorer.comto få en Bitcoin donation tæller. De har vejledningen der. 

3. Betalings knapper direkte tilføje Bitcoin transaktioner på dit websted. Knappen betaling dybest set åbner en overlejring, der kan styres, indtil betalingen er modtaget. Betalings-sider, der ligner knapper direkte tage brugeren til en online særlig betaling side. Betalings iFrames især behandle betalingen direkte uden at åbne pop op-vinduer.

Under forsøget på at forstå Bitcoin donationer, skal du sørge for, at dit websted er sikkert! Standard hjemmeside sikkerhed understreger behovet for at besidde fuld kontrol over de gennemførte transaktioner. En Bitcoin adresse kan let opfanget under publikation, der kan dirigere penge over til et andet domæne. Hvis du ønsker at vide, hvordan at acceptere Bitcoin donationsand beskytte hver betaling derefter gøre brug af en HTTPS certifikat, der lovligt beskytter dit websted fra uheldige begivenheder.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Study: Silk Road var en Paradigm Shift i Drug Trade

Post Bitcoin

Bitcoin pengeautomater i nærheden af mig - et komplet kort over Bitcoin ATMS

Post Bitcoin

Bitcoin er voksende accept: 6 måder at bruge BTC

Post Bitcoin

Hvorfor Bitcoin-eksperter ikke er bange for en 51% angreb

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 14.-20. 2014, 2014

Post Bitcoin

8. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklaret: EFGs af BTC

Post Bitcoin

BetChain bliver første Bitcoin Casino til at tilbyde gratis spins i nyeste gratis spins fredag kampagnen

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: Bitmains P2pool Development, KnCMiners Arctic Cycle Cloud Mining og meget mere

Post Bitcoin

Fleksibel Bitcoin Supply vil ikke stabilisere Bitcoin Price

Post Bitcoin

Der er en fatal fejl i kryptokurver, hvilket betyder, at de aldrig kan være reelle valutaer

Post Bitcoin

Bitcoin Mining i 2015: ASICs, Cloud Mining, og Problemer