Bitcoin fejler som en valuta - Engadget | Danish.Lamareschale.org

Bitcoin fejler som en valuta - Engadget

Bitcoin fejler som en valuta - Engadget

Med hensyn til hvor vanille Bitcoin går herfra, synes det låst fast i sin skæbne som en erstatning for guld, ikke dollar og euro.

Bitcoin kan have svigtet sin oprindelige mission, men dens største sejr kan være at åbne døren for andre, mere-skalerbare cryptocurrencies. Udnyttelse magt blockchain, projekter som Ethereum, som har færre af de grænser, som Nakamoto på deres egen oprettelse, har potentiale til at sprede sig meget bredere. Måske i et par årtier, vil folk blive spare for deres digitale pensioner med Bitcoin men at købe deres dagligvarer med Ethereum.

Eulogy lavet af Daniel CooperBitcoin er i en boble, og her er hvordan det kommer til at gå ned - CNBCComputer, biotek, internet aktier og fast ejendom, og alle styrtede, da overdreven optimisme langt opvejes de mere rationelle forventninger, der normalt forbindes med forsigtig investere.

Så også vil være tilfældet med Bitcoin.

Endnu Bitcoin heller ikke som en valuta på flere måder.

Bitcoin er i en boble, tag ikke fejl. Episoden, for nogle, vil ende dårligt, mens andre høste frugterne af at komme ind på den sag tidligt og endnu vigtigere, at komme ud før busten.

Eulogy gjort BYRON Insana


Bitcoin er (næsten) alle døde - ActonLige nu Bitcoin er kun for det meste døde. Som en investering, det var den værste af 2014.. Problemet er dog, at Bitcoin sandsynligvis ikke vil overleve at komme til dette niveau af innovation. Vil Bitcoin entusiaster støtte det, efter at de er klar over det er ophørt med at være nyttig som en valuta og er en forfærdelig investering? Ikke sandsynligt. På et tidspunkt, de kommer til at indse, at de er subsidierer Bitcoin for teoretiske og følelsesmæssige årsager, så det kan udnyttes af regulering-søger venture kapitalister. Når det sker Bitcoin vil skifte fra at være det meste døde til at være alle døde.


Bitcoin er forældet tech - HackernoonDer er nu over 1500 cryptocurrencies nyere end Bitcoin. Disse mønter er mere effektive, hurtigere, og tilbyde funktioner, Bitcoin mangler.

Der er en historie af first movers tabe til innovative hurtige tilhængere. Forskning viser, at den første motor i et rum er 6 gange mere tilbøjelige til at mislykkes så ventures, der følger det.

Bitcoin har gjort det vanskelige arbejde banebrydende, og nu er sluserne er åbne for en masse moderne konkurrenter.

Bitcoin og dets blockchain har alvorlige mangler.

  • Den Bitcoin netværket kan kun håndtere 7 transaktioner en sektion. Det betyder kun 7 mennesker verden over kan købe eller sælge bruge Bitcoin hvert sekund... Lave transaktionsomkostninger hastighedsgrænser Bitcoin effektivitet som en valuta. Det gør ondt også dem, der ser Bitcoin som et lager af værdi.
  • Bitcoin tegnebøger er bundet til at løse hashes (tilfældige sekvenser af bogstaver). Når ejeren af ​​en tegnebog er identificeret alle deres tidligere transaktioner og alle deres fremtidige transaktioner er synlige for alle, der downloader Bitcoin s hovedbog. Denne historie kan aldrig slettes eller ændres.
  • Bitcoin er designet som en digital valuta. Teknologien tillader kun grundlæggende programmering. Dette forhindrer Bitcoin bliver brugt i mere komplicerede situationer som for smart automatisk fuldbyrdende kontrakter. Tænk på det som en regnemaskine i forhold til en computer.

Eulogy gjort byCoin og Crypto


Bitcoin er ubrugelig - HernaesMens den seneste stigning i Bitcoin pris er gode nyheder for mange Bitcoin investorer, bør det ses som en dødsdom for den funktionelle værdi af Bitcoin. Da prisen fortsætter med at nå nye rekordhøjder, bliver det tydeligt, at Bitcoin er ubrugelig til andet end spekulation.

I forhold til regeringens udstedt valutaer, Bitcoins vild tur beviser, at det ikke har den nødvendige forudsigelighed til at fungere som en valuta. Hvis vi tage væk fra vores stanniol hatte i et stykke tid, bør vi erkende, at valutaer er reguleret af en grund. At yde finansiel stability.The mere Bitcoin priserne bølge på grund af sin spekulative værdi og stigende efterspørgsel, jo mere ubrugelig Bitcoin bliver som en valuta. Og da Bitcoin bliver ubrugelig som en valuta, det mister sin iboende værdi som et aktiv.

Eulogy gjort byChristoffer O. Hernæs


Bitcoin steg bare over $ 4000 og ligger tæt på det største finansielle crash i 400 år - gadenNogle har sammenlignede cryptocurrency markedet til internettet sektor i 1999. Mens der var lidt tvivl dengang, og klare beviser siden, at disse selskaber ville overtage planeten, de to Nasdaq indeks faldt i gennemsnit 90% i de 30 måneder, der sluttede 2002. Denne gang Bitcoin mani, der har væksthæmmede selv Tulip Bulb vanvid, bør være posterchild forskerskolen case for ikke kun finansiering, men også psykologi, sociologi, og måske andre discipliner. Ironisk nok, for der mangler disciplin!

Venner lader ikke venner holde Bitcoin under $ 2.900, den streg i sandet for sell-stop-beskyttelse. Ellers i den nærmeste fremtid, man kunne ønske, de havde solgt denne $ 3.500 zone, som Bitcoin pauser under $ 35, med voksende potentiale for $ 3,50.

Eulogy lavet af: Ken Goldberg

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Valuta Converter - Sådan konverteres Bitcoin til USD

Post Bitcoin

På Bitcoin and Fear

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Virkningen af hensigt på etiske Bitcoin Ownership

Post Bitcoin

Bitcoins fremtid afhænger af dig

Post Bitcoin

Den argentinske centralbank er bange for bitcoin

Post Bitcoin

Sofistikeret Bitcoin Ransomware udvikler, Critroni og TOR

Post Bitcoin

OP-ED: Vi har brug for mere professionalisme i markedet for bitcoin-prisanalyser

Post Bitcoin

Bitcoin accepteret: eBay til at integrere Bitcoin med Paypal!

Post Bitcoin

Armory Technologies frigiver en opdateret version af sin Bitcoin tegnebog efter at have sikret investeringer på $ 600k

Post Bitcoin

Fleksibel Bitcoin Supply vil ikke stabilisere Bitcoin Price

Post Bitcoin

Bitcoin Journalister: Etiket for at eje Bitcoin

Post Bitcoin

27. april 2015