Bitcoin: Fransk økonom forudser dag for regning - Irish Times | Danish.Lamareschale.org

Bitcoin: Fransk økonom forudser dag for regning - Irish Times

Bitcoin: Fransk økonom forudser dag for regning - Irish Times

På mandag formanden for Frankrigs markedet regulator fordømt Bitcoin som en ”farlig illusion”, og et redskab for kriminelle. ”Det er en måde at købe ulovlige varer, er det en måde at hvidvaske ulovlig indkomst, er det en måde at udvikle og betale for cyberkriminalitet, og det er en ren tom råvare,” Robert Ophele, formand for Autorité des Marches Finansfolk, sagde i en Bloomberg Television interview fra Tokyo. ”Hvis det var en valuta, ville det være en meget dårlig.”

Eulogy gjort byRobert OpheleHvad er Bitcoin til GrandmasI går den første virtuelle Bitcoin expo sluttede. Det var en temmelig pæn idé om, hvor folk fra hele verden indkaldt i et virtuelt rum og hørt foredrag fra top Bitcoiners. Jeg deltog også denne konference og gav en præsentation om Bitcoin for begyndere.

Det gode ved denne præsentation er, at du kan give den til din bedstemor, og hun vil sikkert forstå, hvad Bitcoin er. Så her er min tale, er du velkommen til at passere den rundt til den, der spørger om Bitcoin.


Bitcoin i Kina - First Bitcoin ATM Installeret af RobocoinBitcon i Kina

# 8211; den kinesiske goverment indsats for at miskreditere Bitcoin eller forbyde det helt bare tog et hit. Las Vegas-baserede online Bitcoin bank udbyder og ATM producent bag en lang række af Bitcoin ATMsaround verden Robocoin installeret den første Bitcoin ATM i Beijings Satoshi Plaza i dag !. Den Bitcoin ATM er 1.000 kvadratmeter. Ifølge en nyhedsudsendelse ud af Robocoin, kan kinesiske Bitcoin kunder købe og sælge Bitcoins på Bitcoin ATM 27/7 og 365. Robocoin CEO Jordan Kelly havde denne besked til Bitcoin forbrugerne i Kina:

”Vore kinesiske partnere har været igennem meget langt for at give Bitcoin entusiaster og nytilkomne den nemmeste og hurtigste adgang til Bitcoin i den mest kompatible måde. Vi søger at opfylde alle myndighedskrav og håber, at vi kan fortsætte med at trives i Kina.”

Bitcoin i Kina - First Bitcoin ATM ved Robocoin

Tjek listen over Bitcoin ATM steder med lande, stater, byer. Hvis du kender nogen Bitcoin pengeautomater ikke er opført på listen, skal du sørge for at kontakte os med de steder, ejerskab og producentens oplysninger, og vi vil tilføje dem til listen. Det vil også hjælpe, hvis du kan sende os billeder af Bitcoin ATM (r). Er du i Kina? Har du brugt Bitcoin i Kina? Hvis ja, så lad os høre fra dig!

Kilde: coindesk


Bitcoin Investment 2016: Er det værd?Bitcoin Investeringer 2016

# 8211; Bitcoin er stadig stigende, tilsyneladende vokser i værdi hver dag, samt popularitet. Faktum er, at med den stigende globalisering og mangfoldighed af økonomiske markeder, et universelt tilgængelig valuta med en indstillet værdi ligesom Bitcoin er uhyre værdifuldt. Dette er grundlaget for dens succes, og grunden til det er stadig sandsynligt smart at investere i Bitcoins.

Bitcoin Investeringer i 2016 - er det det værd?

Jo mere udbredt en valuta bliver desto højere er dens værdi og større andel har i den globale økonomiske marked. Alle tegn peger på Bitcoin bevarer sin popularitet (bare se på værdien af ​​Satoshi Nakamoto aktier, Bitcoin skaber, nåede $ 700 millionin værdi) og behovet for en nyttig og allestedsnærværende online valuta vil ikke forsvinde enhver tid snart. Så er Bitcoin investering i 2016 worthit? Satser du det er!

En anden stor element, der peger på den fortsatte fremtrædende Bitcoin er, at det er måske den eneste valuta, der tillader en at fungere helt anonymt. Dette giver det en unik værdi, som ingen anden valuta har, og det bør tilskynde en til at investere i Bitcoins da den peger på yderligere succes. Når du vælger, hvilket produkt til at investere i, du ønsker at finde ud af, hvor enestående den er, den niche, som det indtager, og dermed sandsynligheden for, at ældre kunder vil holde kommer tilbage, og at nyere vil holde kommer i. Bitcoin investering er på det højeste i 2016and kun se op.

I begge disse områder synes det stadig smart at investere i Bitcoins, da de optager en enestående position i deres marked, og er ikke blot den mest genkendelige mærke, men for mange den eneste genkendelige mærke af online, anonym valuta. Når du har et mærke, der er så universel og uden væsentlig konkurrence, det er når du ved, du måske ønsker at investere i Bitcoins. Gå fremad, køre ind og starte din Bitcoin investering i 2016.

Køb Bitcoin Online lokalt eller globalt!

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin kunne være her i 100 år, men det er mere sandsynligt, at helt falde sammen, siger nobelpristageren - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin Mining kan være mere rentable snart

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklaret: ABCerne af BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Bitcoin betalinger til Newegg.ca, Apriva Partners med GoCoin og meget mere

Post Bitcoin

Bitcoin Domain Name BTC.com Solgt til 1 Million Dollars USD!

Post Bitcoin

Sådan sikkerhedskopieres din Bitcoin tegnebog (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: Canabis Road Hacked, Korbit hæver $ 3M, Bitcoin Spending PAC og meget mere

Post Bitcoin

Bedste Ethereum Mining Hardware (2018 Opdateret)

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Lawsky Outlines Revideret BitLicense, GAW lancerer Paycoin og meget mere

Post Bitcoin

Antonopoulos Leaves Bitcoin Foundation Over Mgmt

Post Bitcoin

10. april 2015

Post Bitcoin

Korrekt Bitcoin Price Analysis: Introduktion til USD til BTC Værdiansættelse