2018 Prognoser: Bitcoin Vil Crash-CTech | Danish.Lamareschale.org

2018 Prognoser: Bitcoin Vil Crash-CTech

2018 Prognoser: Bitcoin Vil Crash-CTech

Det er klart, at allerede nu Bitcoin er ikke almindeligt anvendt til transaktioner (med undtagelse af ulovlig aktivitet), og det er meget usandsynligt, at dette vil ændre sig i den nærmeste fremtid. Det, vi står tilbage med er en butik-til-værdi mekanisme, som, nogle vil hævde, ligner guld, men ikke bedre på nogen måde, i en alder af ETF'er, når guldet handles digitalt.

Folk, der køber Bitcoin disse dage er primært at spekulere, at tro, at cryptocurrencies er det nye og nem måde at blive rig. Men på et tidspunkt, vil prisen stoppe på vej op, og så vil folk blive stukket med en ”valuta”, der har nul brug.

Eulogy gjort byAmit Karp4 trin til at holde dine bitcoins sikreBrug disse 4 trin til at undgå tyveri og holde dine Bitcoins sikker.

Trin 1 - Vælg en stærk adgangskode til din Bitcoin tegnebog

Mange mennesker komme ind i vane med at vælge den samme adgangskode til alle deres online-konti. Dette sætter dine Bitcoins i fare. Vælg en stærk adgangskode til din Bitcoin tegnebog. Du kan bruge software som 1Password eller Roboform til at oprette og gemme dine adgangskoder for dig - denne måde vil du aldrig bruge den samme adgangskode to gange nogensinde igen.

Trin 2 - Brug 2 faktor-autentificering

De fleste online Bitcoin tegnebøger giver mulighed for en 2-faktor autentifikation proces. Det betyder, at hver gang du logger på du er forpligtet til at autentificere dig selv med en ekstra skridt andet end din adgangskode. Det meste af tiden dette vil være en bekræftelse sms sendt til din telefon. Selvom dette kan føle besværlige tider, ved hjælp af 2-faktor autentifikation reducerer risikoen for tyveri drastisk.

Trin 3 - Backup din Bitcoin tegnebog

En sikkerhedskopi af dine walletcan beskytte dig mod computer fiaskoer og mange menneskelige fejl. Det kan også give dig mulighed for at gendanne din tegnebog efter din mobil eller computer blev stjålet, hvis du holder din tegnebog krypteret.

Trin 4 - Brug køle- for store mængder af Bitcoins

Hvis din tegnebog gemmer en stor mængde af Bitcoins sørg for at holde det i hvad der er kendt som kold opbevaring. Kold opbevaring betyder tegnebogen ikke er til stede på internettet eller på enhver anden computer. Et eksempel på kølelager kunne være et papir tegnebog eller en flash-drev, der har din private nøgle krypteret på det.


Vind € 40 i Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo EditionUpdate: Denne giveaway er slut, og vinderen er Rendy Marandhika fra Cianjur, Indonesien. Rendy valgte at acceptere € 40 i Bitcoins (link til transaktion). Tak til alle for at deltage og slutte sig til os i næste måned i en anden giveaway.

Aprils giveaway er på sin måde, og i denne måned giver vi væk en Ledger Wallet Nano "Duo Edition". For dem af jer der ikke ved, hvad Ledger er, er det en hardware tegnebog, som giver dig mulighed for sikkert at opbevare dig Bitcoins på det. Vi har for nylig gennemgået det her.

Selv hvis du ejer en Ledgerwallet kan du stadig komme ind, da vinderen vil være i stand til at vælge mellem at få en egentlig Ledger tegnebog eller € 40 i Bitcoin.

Konkurrencen er ret ligetil:

  1. Besvar et simpelt spørgsmål for at bevise at du er menneskelig
  2. Indtast din email adresse for at abonnere på 99Bitcoins
  3. Klik på linket i e-mailen vi sender dig
  4. Du er i!

Husk, at når du indtaster din e-mail, du rent faktisk at abonnere på 99Bitcoins postliste - dette betyder, at du vil være at få opdateringer fra bloggen om to gange om ugen. Vi har næsten aldrig sende salgsfremmende ting, og du kan afmelde når som helst, så valget er dit.

Når du har indtastet tjekke din indbakke for at få vejledning.

Hvis du ikke kan finde vores email prøve at kontrollere spam-mappen, da det kan have et uheld ankom der. Hvis du bruger Gmail sørge for at trække e-mail til "Primary" hvis det faldt i "Kampagner" fanen" - denne måde vil du ikke gå glip af, hvis vi sender dig en e-mail, som du har vundet (én af de tidligere vindere ikke modtage prisen, fordi han ikke svarede på vores vindende email).

Husk -hvis du vinder, vil vi emailyouat denne adresse, hvis vi ikke hører fra dig inden for 48 timer vi videre til den næste person i linje.


5 gyldne regler at følge, når du køber bitcoinsFølg disse 5 gyldne for at undgå svindel, når de køber Bitcoins.

Regel # 1 - Kontroller troværdigheden af ​​dit Bitcoin sælger.

Når du køber fra en person validere deres omdømme ved at gennemgå deres erhvervsdrivende profil, hvis man er til rådighed. Bed om en Facebook, LinkedIn eller andre sociale netværk profil for at at fastslå at der er en faktisk person bag skærmen. Som en tommelfingerregel aldrig købe Bitcoins fra nogen, der du ikke kan redegøre for deres troværdighed.

Hvis du køber på en udveksling, så tjek for navnet udveksling og ordet ”anmeldelser”. Leder du efter anmeldelser om udvekslinger og endda enkeltpersoner i Bitcointalk forum kan også give værdifuld indsigt.

Regel # 2 - dokumentere alt

Da Bitcoin er noget spores ligesom kontanter, i tilfælde af svig vil det være svært at bevise specifikke påstande. Sørg for at du dokumentere din kommunikation med sælgeren på en måde, der vil være let at præsentere hvis nødvendigt senere.

Regel # 3 - Vent på en bekræftelse før aflevering pengene

For små til mellemstore transaktion det anbefales at vente mindst en bekræftelse, før du indsender din betaling. For større transaktioner, vente mindst 6 bekræftelser.

Regel # 4 - Brug spærret når det er nødvendigt

Ved udførelse af store transaktioner med enkeltpersoner bruger en Bitcoin escrow service til at holde på dine penge, indtil du får den nødvendige mængde bekræftelser. På denne måde dine penge vil blive i varetægt en betroet 3. Part indtil du modtager Bitcoins.

Regel # 5 - ALDRIG lade dine penge på en udveksling

Hvis du køber Bitcoins på en udveksling sørge for at flytte din Bitcoin til din egen private Bitcoin tegnebog det øjeblik du får dem. ALDRIG forlade Bitcoins inde en udveksling, kan dette resultere i miste dine Bitcoins følge af tyveri eller bedrageri.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

8. april 2015

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 31. august-6 september 2014

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions til bevis for indsats

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklaret: IJKerne af BTC

Post Bitcoin

6 restauranter, der accepterer Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin og overgangen til penge

Post Bitcoin

Bitcoin er voksende accept: 6 måder at bruge BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farvel til fraktionelle reserver

Post Bitcoin

Er Bitcoin Mining rentabel i 2018?

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Lawsky Outlines Revideret BitLicense, GAW lancerer Paycoin og meget mere

Post Bitcoin

Effekten af Bitcoin på System D - The Shadow Economy

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Del 2: Academia og Laymen