Argentina Bitcoin Exchange Lost Bank konti | Danish.Lamareschale.org

Argentina Bitcoin Exchange Lost Bank konti

Argentina Bitcoin Exchange Lost Bank konti

  CoinDeskreported at Unisend

Den eneste Bitcoinexchange stede i Argentina, har haft sine bankkonti lukket af de to banker det havde været partnering med for børsens fiat valuta opbevaring. Som et resultat af deres lukninger konto, vil Bitcoin udveksling nødt til at indstille sine kunders indskud og bankoverførsler engang i næste uge.

Unisend modtaget meddelelse fra de to banker, Banco Santander Río og Banco Gailicia, inden tre dage efter hinanden, at de ville lukke regnskaber Bitcoin udveksling; Banco Santander Río sendt deres varsel den 28. Juli og Banco Gailicia gav Unisend deres meddelelse om 31. Juli Begge banker henvist til en argentinsk økonomisk lov, artikel 792 i Argentinas kode for handel, der gør det muligt for bankerne at opsige deres kunders konti eller anden grund, så længe banken giver kunderne 10 dages varsel før afslutning af regnskaberne.

Ifølge CoinDesk, omkring 90% af Unisend brugere overføre penge fra deres bankkonti til deres konti på Bitcion udveksling. De øvrige 10% af brugerne deponere deres penge ”gennem betaling processorer som RapiPago ARS, PagoFacil, CobroExpress og BaproPagos, blandt andre.” CoinDesk bemærkede også, at kunder Unisend stadig vil være i stand til at bruge deres bankkonti at indsætte penge på deres Bitcoin udveksle regnskab for en stund-Unisend bankkonti ikke vil blive lukket ned indtil næste uge, som pr krævede 10 dages varsel anlagt af argentinske finansielle lovgivning.

José Rodriguez, en repræsentant fra Unisend, fortalte CoinDesk at disse lukninger konto kun ville være et mindre tilbageslag, den Bitcoin udveksling har flere beredskabsplaner, at de har udarbejdet i forventning om en sådan begivenhed:

Vi har andre bankforretninger relationer og arbejder på at åbne nye i tilfælde nogen anden risiko opstår. Operationer fortsætter som sædvanlig.

Seneste Bitcoin Exchange Aktivitet i Argentina

 

Rodriguez fortalte CoinDesk at Unisend havde set den mest aktivitet det nogensinde har haft i dagene efter beslutningen af ​​den argentinske regering til at misligholde den nationale gæld. Normalt siger Rodriguez, spidser i Bitcoin udveksling aktivitet kommer fra ændringer i Bitcoin pris; folk køber som prisen stiger for at komme ind, før det går endnu højere, de sælger i toppen, de sælger, hvis prisen er faldende, og de køber ind igen, når den Bitcoin prisen har slået sig ned. Men den seneste aktivitet på den argentinske Bitcoin udveksling fulgte ikke ændringerne i Bitcoin pris. På dagen, at Argentina misligholdt gæld, Unisend oplevede den højeste Bitcoin udveksling aktivitet i måneden.

Rodriguez mente, at folk havde mistet troen på den argentinske peso som følge af misligholdelse, og nogle vendte sig mod Bitcoin som et sted at sikre deres rigdom-midt i en vaklende, statskontrollerede monetære system.

Vi tror, ​​det var mest for brugerne at holde deres penge sikkert andre steder, og ikke den argentinske peso. Bitcoin brugere føler sig mere sikre i Bitcoin [...] på grund af høj inflation, ukendte økonomiske forthcomings, bank restriktioner og kontrol kapital, der begrænser den frie bevægelighed for kapital.

Ny Bitcoin forordning Kunne være skyld i Konto Lukninger

 

De argentinske borgeres manglende tro på deres regeringskontrollerede valuta har gjort Argentina et populært land for Bitcoin vedtagelse. Som et resultat, har den argentinske regering ikke været venlig mod den digitale valuta og har forsøgt at modvirke deres borgere fra at bruge den i stedet for Argentinan peso. For et par måneder siden, Central Bank of Argentina endda passiv threatenedthe landets Bitcoin brugere og mindede dem i en offentlig erklæring om, at ledende transaktioner i Bitcoins overtrådt love lovligt betalingsmiddel landets.

Tro mod den argentinske regerings uvenlig holdning til Bitcoin blev en ny Bitcoin regulering bestået et par dage siden. Efter den seneste udvikling i regeringer foreslår love hvidvaskning af penge (AML), AML reguleringsorgan af Argentina, Unidad de Información Financiera (UIF) indførte nye Bitcoin regulering, der kræver, at alle penge servicevirksomheder at indberette alle deres Bitcoin aktivitet til regering.

Udarbejdet i sidste måned, og sat i kraft den 1. August denne Bitcoin regulering gør det muligt for UIF til at tjene som en ”kanal” for Bitcoin aktivitet inden for den finansielle sektor Argentina, hvilket vil forbedre regeringens evne til at spore brugen af ​​Bitcoin i Argentina. José Rodriguez fortalte CoinDesk at han troede denne nye forordning var derfor Unisend to bankpartnere lukke regnskaber Bitcoin udveksling.

Vi har en mistanke det har at gøre med den nye UIF opløsning og rapporteringsforpligtelser Resolución Nº 300/2014.

Dette Bitcoin regulering ville kræve langt mere papir arbejde på den del af de penge servicevirksomheder, som ville kræve dem til at ansætte flere medarbejdere til at håndtere det ekstra arbejde. De ekstra medarbejdere vil gøre for ekstra omkostninger for virksomhederne; kunne således Unisend s bankpartnere har annulleret regnskaber Bitcoin udveksling simpelthen fordi det ville være mere rentabelt at gøre det.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Price søger stadig efter nyt gulv efter EBA rapport

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Hvad er de, hvordan man bruger BTC Charts

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 24.-30. August 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farvel til fraktionelle reserver

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 14.-20. 2014, 2014

Post Bitcoin

Sofistikeret Bitcoin Ransomware udvikler, Critroni og TOR

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin Positive, men risikabelt for regeringerne

Post Bitcoin

Korrekt Bitcoin Price Analysis Del 1: Metodologi

Post Bitcoin

Bitcoin pengeautomater i nærheden af mig - et komplet kort over Bitcoin ATMS

Post Bitcoin

2018 Prognoser: Bitcoin Vil Crash-CTech

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: Bitmains P2pool Development, KnCMiners Arctic Cycle Cloud Mining og meget mere

Post Bitcoin

Bitcoin Price Analysis: Tim Draper vinder Silk Road Auction