6 Skridt til at vurdere, om en alternativ kryptokurrency er værd at investeringen | Danish.Lamareschale.org

6 Skridt til at vurdere, om en alternativ kryptokurrency er værd at investeringen

6 Skridt til at vurdere, om en alternativ kryptokurrency er værd at investeringen

Som trofaste læsere af 99Bitcoins, du sikkert allerede ved, at ud over Bitcoin, der i øjeblikket over 600 alternative cryptocurrencies på markedet. Bitcoin s kildekode, være open source og offentligt tilgængelige på Github, kan kopieres frit af alle interesserede i at skabe deres egen mønt.

Det spørgsmål, som mange mennesker har, er, at med så mange alternativer, hvordan gør vi vurderer, hvilke der er værd at studere og købe? Efter alt, med hver mønt har sin egen pris, er det helt sikkert føles som en 24/7 aktiemarkedet.

Jeg vil forsøge at gå igennem nogle af de faktorer, som vi ved CoinGeckouse med at evaluere altcoins.

1. Teknisk og monetære regler innovation

Nogle mennesker har den opfattelse, at Bitcoin maksimale loft på 21 millioner mønter er en begrænsende faktor, fordi folk føler sig fattige modtagende kun 0,0001 BTC på et tidspunkt. Dogecoin, for eksempel, har et samlet udbud af 100 milliarder dogecoins, der var blevet fuldt udvundet i midten af ​​2015. Det heller ikke have en hård hætte og forventes at vokse med 5.256 milliarder mønter hvert år efter at nå 100 milliarder. Ændringerne i monetære regler skaber en helt anden økonomisk incitament for altcoin.

Andre mønter brugt en anden hashing algoritme helt. Peercoin, for eksempel, bruger proof-of-spil i stedet for proof-of-arbejde, mens Ethereumis en cryptocurrency, der er designet fra bunden uden forking nogen kode fra Bitcoin og er også Turing-komplet. Der er mange interessante nyskabelser sker i altcoin verden, der kan være til gavn for den samlede økosystem og starte på dette grundlag vil være et godt første skridt i evalueringen altcoins.

2. Udvikling aktivitet

En måde at måle, om en bestemt altcoin har en god fremtid er at se på dens udvikling aktivitet. En mønt med en aktiv udvikling team vil skubbe ud opdateringer og lappe fejl hele tiden.

Vi kan se, at Bitcoin har den mest aktive udviklingsteam. Alt udviklingsarbejdet foregår offentligt via Github repository, og man kan kontrollere, om nogen af ​​mønten udviklere er "sovende". Fordi mange mønter ”kløvet” fra Bitcoin, er det særlig vigtigt for udviklere at skubbe opdateringer, når en fejl er fundet i Bitcoin, fordi det vil næsten helt sikkert påvirke altcoin så godt, fordi de deler det meste lignende kodebase.

 

3. EF-styrke

En mønt uden et fællesskab, vil ikke have nogen værdi overhovedet, fordi ingen vil være at bruge altcoin. Ser man gennem fora som Bitcointalk, vil du bemærke, at mange vil hævde, at deres altcoin har den bedste samfund, men den bedste måde at måle størrelsen af ​​fællesskabet er at se på tallene.

Det er svært at sige, at mønten X har Y antal brugere på grund af sin decentrale karakter. Men man kan bruge fuldmagter ved estimering af størrelsen af ​​samfundet ved at se på antallet af Facebook kan lide, kvidre tilhængere og Reddit aktivitet.

4. Omsætning & likviditet

Lige så vigtigt er at se, om der er nogen handelsaktivitet omgiver altcoin. Der er ingen mening at holde tusindvis af dollars værd af en altcoin hvis ingen handler det, og der er meget lille chance for spændende din nuværende position på markedet.

Der vil være vilde udsving i prisen, hver gang nogen beløb er købt og solgt, og denne volatilitet er ikke godt for at opretholde værdien af ​​dine altcoin bedrifter.

5. Markedsværdi

Mønter med lav markedsværdi kan nemt manipuleres af folk planlægger at organisere pumper og lossepladser tricks. Man kan miste en masse penge, hvis modtagelige for de løgne, som disse mennesker skubbe ud.

Mønter med en større markedsværdi vil blive sværere at være manipulere, da det vil kræve en væsentlig større kapitalgrundlag til at manipulere prisen.

6. Offentlig interesse

Endelig bør man også overveje, hvordan populære mønten er i World Wide Web. En hurtig søgning af mønten navn på Google eller Bing vil vise, hvor mange resultater der findes med hensyn til mønt. Etablerede mønter som Bitcoin vil have millioner af søgeresultater viser modenhed af medaljen, mens små mønter vil have meget lidt at vise.

Det samme kan siges ved at se på populariteten af ​​møntens officielle hjemmeside på Alexa. Bitcoin.org, den officielle hjemmeside for Bitcoin er meget populære i verden, ranking som Alexa 14,175thmost populære websted på planeten ved skrivende stund.

Jeg håber, at ved nu du er klar over nogle højtstående former for evaluering af altcoins baseret på denne artikel. Men der er mange andre måder at evaluere altcoins, som vil kræve yderligere forskning.

Selvom altcoin økosystem er fyldt med mange svindel - så vær ekstra forsigtig, når du navigerer dette rum -, kan det også være meget indbringende, hvis du gør dit hjemmearbejde højre. Tro ikke på alt, at du læser og altid gøre din due diligence ved at kontrollere for fakta og data om CoinGecko og andre hjemmesider.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Hvordan Darkcoins Anonymous DarkSend hjælper Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Stien fra Send til Modtagelse

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) er nu bevæbnet med multisig

Post Altcoin

Beta anmeldelse - Reddcoin Social Wallet Med Social Network Integration

Post Altcoin

De gyldne regler: En grundlæggende guide til køb og brug af Bitcoins

Post Altcoin

Den komplette vejledning til brug af Bitcoin anonymt rundt om i nettet

Post Altcoin

Cryptocurrency Battle of the Greens

Post Altcoin

Happy 4th! Nye Bitcoin og Altcoin Tools efter ferien

Post Altcoin

Søger Coin Repræsentanter fra Crypto Communities

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 Release

Post Altcoin

Hvad er Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Sådan købes Dogecoin med Paypal eller kreditkort med det samme