4 enkle trin til at acceptere Bitcoin i din virksomhed | Danish.Lamareschale.org

4 enkle trin til at acceptere Bitcoin i din virksomhed

4 enkle trin til at acceptere Bitcoin i din virksomhed

Så du har besluttet at acceptere Bitcoin i din virksomhed, awesome! I dag er der over 100.000 businessesworldwide der acceptere Bitcoin. Accept Bitcoins betyder ikke, at du rent faktisk har til ejer Bitcoins. En masse tjenester derude tillade dig at acceptere Bitcoin lige som en form for betaling og derefter straks sende dig det betalt i dollar, euro eller hvad valuta, du vælger beløb.

Lad mig give dig en kort oversigt over, hvilke skridt du skal tage for at komme i gang med at acceptere Bitcoins.

Trin 1 - Find en købmand løsning udbyder

En Bitcoin købmand løsning udbyder er dybest set et firma, der vil acceptere Bitcoins for din og derefter konvertere dem til din egen valuta. Du kan også vælge at holde Bitcoins og ikke konvertere dem til traditionel valuta.

En god udbyder vil også give dig en POS (salgssted) integration - hvilket betyder en måde at oplade dine kunder uden afbrydelse af den normale salg tragt.

Et godt eksempel på dette ville være Bitpay som giver dig en POS app til din butik (hvis du har en mursten og mørtel én) eller et plugin til din hjemmeside. Hvis du ejer en mursten og mørtel butik, det er rådes til at holde en iPhone eller iPad ved siden af ​​"almindelige" kasseapparat med betalingen app. Nogle udbyder (f.eks Coinkite) vil forsyne dig med en fysisk betalingsterminal, så du ikke brug for noget andet.

Trin 3 - Regnskab

Du bør konsultere din revisor om reglerne for at acceptere Bitcoinin dit land. Forskellige lande har forskellige tilgange mod Bitcoin og dette bør afgøres personligt baseret på din placering. Dette er også relevant som hvad der skal udskrives på dine fakturaer som betalingsmiddel.

Trin 4 - Sæt et skilt op :)

Sidst men ikke mindst lade dine kunder vide, at du accepterer Bitcoin. Hvis du har en online butik kan du bruge det officielle logo, som vist her:

Eller hvis du har en mursten og mørtel butik, du kan printe en ud. Dette vil ikke kun anmelde folk, at du nu accepterer en ny form for betaling, men vil også hjælpe Bitcoin økonomien generelt som flere mennesker vil være åbne for at modtage betalinger i Bitcoin (fordi de ved, de har, hvor de skal tilbringe det).

Det er det! Temmelig simpel hva? Hvis du har flere spørgsmål om, hvordan man begynde at acceptere Bitcoins er du velkommen til at dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Tutorial om hvordan man skifter til Reddcoin POSV Wallet

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 værktøjer til at bestemme, om en Bitcoin Business er Legit

Post Altcoin

Bitcoin Daily Report: CheapAir accepterer Dogecoin og Litecoin, DigitalTangible Gold til Bitcoin Exchange og meget mere

Post Altcoin

Mastercoin og Omniwallet Beta

Post Altcoin

Potcoin er hvor det er på! En introduktion til Potcoin

Post Altcoin

Forskere beder om Bitcoin & Dogecoin Donations

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) er nu bevæbnet med multisig

Post Altcoin

The Potcoin Way

Post Altcoin

Cloud Mining - rentable eller en udvikling af en fidus?

Post Altcoin

Sælg Litecoins med Paypal for Cash USD eller EUR

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Stien fra Send til Modtagelse

Post Altcoin

Anonym cryptocurrencies: deres historie i korte træk