4 grunde til, at Hive er en revolutionerende Bitcoin Wallet | Danish.Lamareschale.org

4 grunde til, at Hive er en revolutionerende Bitcoin Wallet

4 grunde til, at Hive er en revolutionerende Bitcoin Wallet

Konkurrencen bliver hård på Bitcoinwallet slagmarken, med succesfulde kandidater nu kommer fra alle sider af spektret - især da Apples grønt lys for Bitcoin tegnebøger på iOS. Nu, hvor vi har masser af muligheder for lagring af Bitcoin på stort set hvilken som helst enhed, det næste logiske skridt er at finde ud af, hvilke der er de bedste.

Jeg tidligere gennemgået den Hive Bitcoin walletand gav det en meget positiv vurdering. Men gennemgangen var kun den Android app, og flere updateshave fundet sted siden da i Hive jord - især udgivelsen af ​​en web tegnebog, der kører på HTML5 og er kompatibel med alle moderne webbrowsere og endda mobile enheder.

Dette stykke vil skitsere fire forskellige funktioner, der gør Hive en potentielt revolutionerende Bitcoin tegnebog. Ganske vist to af disse funktioner er kun delvist konkretiseret, den sidste er blot et forslag, og ikke alle funktioner er tilgængelige på tværs af alle enheder lige nu. Men tilsammen hele den Hive funktionalitet udgør et betydeligt spring fremad i hvad Bitcoin tegnebøger er i stand til.

1. Innovative Security Solutions

Hive web applicationsports en strømlinet HTML5 interface og en HD tegnebog. I dette tilfælde har HD ikke stå for ”high definition”, men snarere ”hierarkisk deterministisk” - en teknisk betegnelse for tegnebogen evne til at genoprette sig selv med blot en 12-ord løsen.

Grundlæggende betyder tegnebogen aldrig skal bakkes op, fordi brugeren kun behøver at huske eller skrive ned en bestemt kombination af ord. Med det enkelt 12-ord løsen, kan deres Hive web tegnebog tilgås fra enhver computer eller HTML5-aktiveret enhed med en internetforbindelse.

Denne form for sikkerhed betyder, at brugeren er i fuld kontrol over deres Bitcoin. Private nøgler gemmes ikke på en central server, og der er ingen grund til at have tillid til Gmail eller Dropbox med en backup-fil. Tegnebogen er evigt på blockchain, og altid tilgængelig med HD-løsen.

Dette er en relativt ny tilføjelse til Bitcoin protokollen - døbt BIP32 - og kun blevet gennemført med et par tegnebog klienter, såsom Electrum. Men den funktion er en meget velkommen tilføjelse til hiven og vil tjene til at forenkle sikkerhed for casual Bitcoin brugere.

2. Multipel Cryptocurrency Support

Hive web app også lanceret med en unik funktion for en Bitcoin tegnebog - støtte til forskellige cryptocurrencies, alle gemt i samme tegnebog. Lige nu er der kun støtte til Bitcoin og litecoin, men udviklerne søger at tilføje så mange cryptocurrencies som muligt. De kan endda oprette en standalone APIthat kan linke op med stort set alle blockchain og forespørge det som en database.

Ikke alene har udviklerne ønsker at inkludere andre populære altcoinssuch som Blackcoin, men også brugerdefinerede aktiver, som skabes af Crypto 2,0 platforme som Counterpartyand Ethereum. Forestil dig at være i stand til at søge op decentrale selskab lagre, lige inde fra Hive Bitcoin tegnebog.

En sådan en omni-tegnebog ville være virkelig nyskabende, fordi lige nu er der meget begrænsede muligheder for lagring af flere mønter. Man kan enten hente og installere hver mønt Qt desktop-klient - ubelejligt og ofte ressourcekrævende - eller bare holde mønterne på en centraliseret handel hjemmeside som Cryptsy eller Mintpal.

At have en sikker måde at gemme flere typer af mønter på ét sted ville være en alvorlig velsignelse for den cryptocurrency samfund. Dette ville gøre traditionelle Qt tegnebøger forældet for noget, men hele blockchain opbevaring, minedrift og prægning. Det ville også eliminere risikoen for at miste penge i hacking angreb på centrale børser.

3. Indbygget App Store

Hive er den første Bitcoin tegnebog at have indfødte integration af tredjeparts-applikationer, såsom Bitstamp handel hjemmeside eller om minefelt gambling spil. Jeg fablede om denne funktion i min gennemgang af Hive, og jeg mener stadig, at det er en af ​​de fedeste funktioner i enhver tegnebog lige nu.

Den App Store forbliver begrænset til en håndfuld apps på dette tidspunkt, og ingen af ​​dem er særligt revolutionerende. Men det vil ændre sig, når den app får mere popularitet, og udviklere begynde portering deres web services på Hive platform til at få adgang til, at den demografiske.

Nogle muligheder, som jeg kan forestille omfatter fuld-blæst gambling apps med slots, blackjack og Texas Hold'em (Sæler med klubber, anyone?); privacy-forstærkere såsom CoinJoin og DarkWallet; og decentrale markeder som OpenBazaar. Med digital valuta og et vidt åbent app-platform, himlen er virkelig grænsen.

Bikuben udviklere giver en nyttig vejledning om GitHubfor skabe native applikationer, som primært er blot bundter af CSS, HTML eller JavaScript-kode, der kører inde i et vindue i Hive. Som vejledning siger, ”Du kan bruge de fleste funktioner, du ville forvente fra en standard moderne webbrowser.”

4. Feature-Based Crowdfunding (Foreslået)

Lidt over to uger siden, en Hive udvikler lagt ud på GitHub en idé til at hæve moneyfor målrettet udvikling af specifikke Hive funktioner. Dette ville gøre det muligt for donorerne at væsentlige stemme om, hvad de ønsker udviklere til at arbejde på, og direkte støtte specifikke tilføjelser til Hive funktionalitet.

Er denne vision om crowdfunding lyder bekendt? Det bør fordi det er meget lig Mike Hearn s Lighthouse- som, når den slippes, vil gøre det muligt for folk at direkte finansiere specifikke opgraderinger til Bitcoin kerne protokol, at de ønsker Hearn at arbejde på. Det er en model af crowdfunding, der skal forbedre ofte dobbelthus forhold, at udviklere har med deres brugere.

Mike Hearn stemte i på Hive 's crowdfunding indlæg, der forklarer, hvordan hans Lighthouse-projektet fungerer, og om det ville være forenelig med Hive vision for finansiering tegnebog opgraderinger. Hearn indgået med en lang kommentar forklarer de nødvendige skridt, der ville være nødvendige for at integrere Lighthouse ind Hive.

Hearn bemærker dog, at ”Lighthouse er ikke open source endnu, så ovenstående plan er ikke lade sig gøre, indtil det er.” Det er fordi Hearn ønsker at gøre så mange penge som muligt fra Lighthouse, inden du åbner det op for verden. Derfor kunne det være et stykke tid før Hive har adgang til denne særlige crowdfunding metode.

Tager Bitcoin Tegnebøger til det næste niveau

Disse har kun været en håndfuld aktuelle og kommende Hive funktioner, der fangede min opmærksomhed for nylig - at browse på Hive 's GitHub profil udbytter endnu flere foreslåede funktioner, der kunne få gennemført i fremtiden.

Det er en spændende tid, hvor vi kan se i realtid, hvordan udviklere er at opfinde nye måder at lade os bruge vores penge, og selv være i stand til at interagere direkte og foreslå forbedringer. En sådan udvikling vil ske endnu hurtigere som tiden skrider frem, og konkurrencen bliver hårdere.

Resultatet vil være fuldt tilpasselig smartphone apps, der gør det utroligt nemt og bekvemt at sende og manipulere ens penge på nogen måde kan forestille sig. Det er en stor fremtid ja, og Hive er med til at bane vejen.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Tutorial om hvordan man skifter til Reddcoin POSV Wallet

Post Altcoin

The Ripple Implosion

Post Altcoin

Sådan beskytter du din Bitcoin tegnebog

Post Altcoin

Spil på verdensmesterskabet med BlackCoin-væddemål

Post Altcoin

En nybegyndervejledning til drift af din egen Bitcoin-pengeautomat

Post Altcoin

Anonym cryptocurrencies: deres historie i korte træk

Post Altcoin

Hvad er Dogecoin

Post Altcoin

Hvordan man køber Ethereum Classic (ETC) er 3 enkle trin - en nybegynder guide

Post Altcoin

Potcoin er hvor det er på! En introduktion til Potcoin

Post Altcoin

6 Bitcoin handel tutorials værd at læse

Post Altcoin

Kickstarter til Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Happy 4th! Nye Bitcoin og Altcoin Tools efter ferien